• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
actifry çok güzel diyorlar gerçekten...
ama bundan bende olmadığı için bilemedim ki canım yaa...
baklagil çok iyiymiş ama..ben düdüklümde 1 saatte pişiriyorum, o da anca yani...
benim düdüklü de pek iyi değil sanırım...:19:
ben şey duymuştum, bu tencerelerin hamur mayalama huyu varmış..doğrumu??
5 dakkada kabartıyormuş...öyleyse çok iyi bişey bence..

Duymadım ve denemedim canım hiç :26: ama ilk fırsatta dener ve yazarım:34:

Ya ben normal düdüklülerden korkardım ezelden beri:53: o yüzden süresinden çok güvenli olması beni cezbetti...

Sitesinde birsürü tarif var ama ben en çok mercimek çorbası ve nohut pişirdim diyebilirim:1: bazı yemekleri (mesela taze fasulye) kavuramadığın için sanki tam istediğin lezzette olmuyor gibi :26:ama mesela balık buğulama gibi pişiyor ve koku açısından da büyük rahatlık:ssz:benimkiler buğulama sevmiyor o ayrı :52:

Duymadım ve denemedim canım hiç :26: ama ilk fırsatta dener ve yazarım:34:

Ya ben normal düdüklülerden korkardım ezelden beri:53: o yüzden süresinden çok güvenli olması beni cezbetti...

Sitesinde birsürü tarif var ama ben en çok mercimek çorbası ve nohut pişirdim diyebilirim:1: bazı yemekleri (mesela taze fasulye) kavuramadığın için sanki tam istediğin lezzette olmuyor gibi :26:ama mesela balık buğulama gibi pişiyor ve koku açısından da büyük rahatlık:ssz:benimkiler buğulama sevmiyor o ayrı :52:

canım onu aynı düdüklü tencere vasfına koymak lazım...mesela ben düdüklüde sebze pişirmem...
mercimek çorbası
nohut
kuru fasülye
et yahni
böyle yani..sebze yemeklerine tadını veren kavrulmasıdır...
ama benim arkadaşlarım sarma ve dolmayı da pişiriyor..
ben riske girmedim hiç..

Iyi geceler hanimlar..

ee 2 tarifte kalmisiz..yarindan sonra katilim olur insallah...
Nevosum sende su listeyi corca ver gönder en iyisi,baksana kimseden ses cikmiyor:30:

canım onu aynı düdüklü tencere vasfına koymak lazım...mesela ben düdüklüde sebze pişirmem...
mercimek çorbası
nohut
kuru fasülye
et yahni
böyle yani..sebze yemeklerine tadını veren kavrulmasıdır...
ama benim arkadaşlarım sarma ve dolmayı da pişiriyor..
ben riske girmedim hiç..
bende hic sarma,dolma pisirmem..Bir denemek lazim:44:
genelde et haslama ve kuruda kullanirim düdüklüyü..:56:

[FONT=pt_sansregular]Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.[/FONT]:16::16:

en_guzel_noel_mesajlari_2014_yili_yilbasi_kutlama_mesajlari_h82955.jpg

Mutlu yıllar:16::16::16::16:

Mutlu yıllarımız olur kadınlar kulübünde hep bareber :16:Günaydınlar :16:

Yeni seneyi yatakta ve hasta olarak karşıladım:2:
Herkese, başta sağlık olmak üzere, mutlu, huzurlu, savaşsız ve barış dolu hayırlı bir yıl diliyorum:16:

Herkese, başta sağlık olmak üzere, mutlu, huzurlu, savaşsız ve barış dolu hayırlı bir yıl diliyorum:16:
Cok gecmisolsun canim..simdi nasilsin:50:

Güzel dileklerin icinde tesekkürler..bin mislide sana gelsin:16:
Superisi96 tarifini bekliyoruz:52::52::52:
Bende merak ediyorum..pc cabuk yapilsada.görsek hemen:56:

Cok gecmisolsun canim..simdi nasilsin:50:

Güzel dileklerin icinde tesekkürler..bin mislide sana gelsin:16:

Bende merak ediyorum..pc cabuk yapilsada.görsek hemen:56:

Bekleyip göreceğiz:52:
Ben de hazırlıklarımın bir kısmını bugün yapacağım yarın misafirim var umarım bir aksilik olmaz:56::9:

Aaaa geliyorum gidiyorum hala iki tane yarışmacı var , zorla ausu yarıştıracaksın :1:

Hadi bakalım yılbaşıda geçti , şu son 5 günde güzel tarifler görelim , gözümüz gönlümüz açılsın .

Tüm yemek sayfasına da bu vesile ile yiyip yiyip kilo almadıkları harika bir sene diliyorum :1: (kusura kalmayın insan xl olunca ancak böyle dilekte bulunabiliyor :52:)

Selam kızlar.:80:

Herkesin yeni yılını kutluyorum.2014 hepimize sağlık,mutluluk getirsin.:119:Hastalar iyileşsin,derdi olanın derdi kalmasın.Ve yiyip yiyip kilo almayalım.:1:

Bekleyip göreceğiz:52:
Ben de hazırlıklarımın bir kısmını bugün yapacağım yarın misafirim var umarım bir aksilik olmaz:56::9:
Kolay gelsin canim...
4 olacagiz desene..5.kim acaba:9:
Aaaa geliyorum gidiyorum hala iki tane yarışmacı var , zorla ausu yarıştıracaksın :1:

Hadi bakalım yılbaşıda geçti , şu son 5 günde güzel tarifler görelim , gözümüz gönlümüz açılsın .

Tüm yemek sayfasına da bu vesile ile yiyip yiyip kilo almadıkları harika bir sene diliyorum :1: (kusura kalmayın insan xl olunca ancak böyle dilekte bulunabiliyor :52:)
Canim sen cok ara verdin yarismalara,bence hic durma hemen kos mutfaga:56:

Yeni yil dileeginede bayildim yanliz...hep bir agizdan söylesek kabul olurmu acaba:52:

Herkesin yeni yılını kutluyorum.2014 hepimize sağlık,mutluluk getirsin.:119:Hastalar iyileşsin,derdi olanın derdi kalmasın.Ve yiyip yiyip kilo almayalım.:1:
Selam canim...
ne güzel dilekler bunlar...kocaman bir Aminnn diyorum:16::16:

Çok geçmiş olsun canım :5:umarım hemen atlatırsın:38:

Kendi adıma bu katoğoriyi kaçırtığım için üzgünüm :30:

Son düzenleme:

Sanada mutlu yıllar tatlım :54:amin :31:eşim ve kayınvaldem şu anda hasta işim iki kat daha zorlandı :5:

Back