Ben hala düşünüyorum katılmayı benide say kararsızlar listesinde :26:![]()
Öyle mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hala düşünüyorum katılmayı benide say kararsızlar listesinde :26:![]()
İyi canım sağol
Allah kolaylık versin
Yok canım iptal olmaz ben bu hafta katılım olacağını düşünüyorumBenimle beraber 3 oluyoruz
2 aday var söz verdiler 5 olmazsa katılacak
![]()
Öyle miSaymaz mıyım
Bekliyoruz canım
![]()
Ne yapacağımı bilmiyorum niyetlendim ama![]()
Canım 1 tatlı -1 tuzlu yapıyorsun istersen masa sunumu
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...sultan-sofrasinda-kol-boregi-gul-baklava.html
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...li-cupcakeler-sinangil-un-sponsorlugunda.htmlBunlar bu kategori rakipleriniz
![]()
Onlara baktım canım çok güzel yapmışlar
Yılbaşı hindisi olayı var yarın çekeyim dedim masada hindi olmadan çekerim artık gün ikramı gibi bikaç bişiy daha yaparım napim
Olur dimi :26:
Olur tabi neden olmasın![]()
Bakalım yarın bişey çıkmazsa katılırım ya neden yılbaşı kategorisi yapılmadı ki güzel olurdu vallahi temaya uygun![]()
Canım yarışma başlayalı bayağı oldu![]()
Biliyorum asıl sormak istediğim şey neden yılbaşına özel kategoride yarışma yapılmadığı yani![]()
Anladım canımYarışma kategorisini 1. belirliyor o zaman ortak kararla bunu seçtik yılbaşı aklımıza gelmedi
![]()
Tühhh
Sağlık olsun ne diyelim bunu öğrendiğimde iyi oldu 1. olana psikolojik baskı yapalım değişik bi kategori olsun![]()
İyidir nevoşum sen nasılsın
5 dakikada fırına atabileceğim tuzlu bir şeyler arayışındayım![]()
Ne dersinTUZLU KEK
Malzemeler ;
3 Adet yumurta
1 Paket kabartma tozu
1 Su bardağı yoğurt
1 Su bardağı sıvı yağ
1 Kase karışık peynir
1 Tutam dereotu
1 Tutam maydanoz
3 Su bardağı un
Hazırlanışı ;
Geniş bir karıştırma kabı içine yumurta kırılarak tel ile çırpın. Yoğurt ve sıvı yağ ilave edildikten sonra kalan diğer malzemeleri ilave ederek mikser yardımı ile karıştırabilirsiniz.
Tuzlu bir kek olduğu için sıradan keklerin kıvamından biraz daha koyu bir kıvama sahip olduğunda kek kalıbına koyulmak için hazır olacaktır.
160 derece fırında 20 dakika pişirdikten sonra kek kalıbından ters çevirip çıkartın.
Dilimleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun.
oklava çıktıysa boynum kıldan incedir azizim
5. eksik kalırsa söz inşallah..katılrım...yarışmak için değil de, maksat yarışma açılsın..![]()
İyiyim canım sağol
Ne dersin![]()