Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Bayağı uzaktaymışsınAllah gönlünüze göre versinBizde 4 yıldır burdayız ama tayin yok ömrümüz dışarda geçiyor

insanoğlu doymuyor nevrestem yaa, biz atama olmadan önce atama olsun da neresi olursa olsun razıyız diye dua ettik hep...şükür atandık...ama şimdi de memlkete bi atansak diye bekliyoruz
hep bişeyler istiyoruz hep tatminsizlik var insanın fıtratında..

Orası öyle canımBen çok sıkıntılı değilim alıştım 11.5 yıldır dışardayım

sorma canım yaa pek iyi bir yolculuk değildi, kar kış derken 7 saatlik yol 9 saat sürdü...
memlket havasından ziyade, kar havası almış olduk
Canim ya,cocuklada zor olmustur yolculuk..
en azindan aileni görmüssün,buda bir teselli senin icin

Göremeyenleride düsünmek lazim

Canim ya,cocuklada zor olmustur yolculuk..
en azindan aileni görmüssün,buda bir teselli senin icin

Göremeyenleride düsünmek lazim

çok haklısın canım o teselli oldu en azından...biz dönerken annem ağlıyordu, gözümün önünden gitmiyor...
allah hayırlısını versin, sevdiklerimizden ayrı koymasın acılarını göstermesin inşallah...

Amin canim..
bizde ne zaman geri dönsek,benim annemde aglar
Cok özledim annemi

Selam kızlar.

Portakallı kekimle geldim ben de.

Bu yarista senide görcezmi yine canim..seninle yarismak cok zevkli oluyor

Yok canım ben yokum.Sizi izleyeceğim büyük bir zevkle.Seninle yarışmak da çok zevkli olurdu ama ben bu kadar çok tarifle uğraşamam bu sefer:)

Ellerine sağlık canım potakal aroması benim en sevdiğim aromadır

Teşekkür ederim canım.Aslında sade yapsam portakal aroması daha belli olurdu.Kakao biraz aldı portakal tadını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…