Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar
üç beş gündür giremiyorum sınavlarım vardı.. memlekete gittim..
ilk tarif gelmiş bile..pegasus siftahı açmış bereketi allahtan
hepiniz iyisinizdir inşallah....

merhaba kızlar
üç beş gündür giremiyorum sınavlarım vardı.. memlekete gittim..
ilk tarif gelmiş bile..pegasus siftahı açmış bereketi allahtan
hepiniz iyisinizdir inşallah....
Merhaba cnm..ohh ne güzel memleket havasi almis gelmissin

Ben kendi adima iyiyim cnm,sen nasilsin

İnşaallah ablacım çekeceğim biraz sonra geçecek inşaallahEvet benimde çoktan gitmem gerekiyordu ama korkudan ancak şimdi nasip oldu

İlk bir kaç gün sıkıntın ağrın olur biraz,onuda ağrı kesici ile halledersin zaten ..Sen çok geç kalıyordun gerçi neyse sonunda gitmeye karar verdin Bak ben 6 ay gidip geldim..

sorma canım yaa pek iyi bir yolculuk değildi, kar kış derken 7 saatlik yol 9 saat sürdü...
memlket havasından ziyade, kar havası almış olduk
Canım sen nerde yaşıyorsun:26:Ben memleketine yakın bir şehirdesin sanıyordum
Çok şükür sağ salim gidip gelmişsiniz
İlk bir kaç gün sıkıntın ağrın olur biraz,onuda ağrı kesici ile halledersin zaten ..Sen çok geç kalıyordun gerçi neyse sonunda gitmeye karar verdin Bak ben 6 ay gidip geldim..

Sağol ablacım inşaallah çok sıkıntı yaşamamAyy o kadar uzun sürmesin:18:

O kadar olmaz senin 1 tane diş değilmi sende,bende neler yapıldı nevol birde bekleme süreleri uzundu benim onadan yani..
Ben kaçıyorum markete gidecem alışveriş iş filan gelecem hemn görüşürüz

aslen konya'lıyım ama bursa'da yaşıyorum canım... 3 yıldır bursadayız...tayin bekliyoruz hayırlısı olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…