• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar :3:
üç beş gündür giremiyorum sınavlarım vardı.. memlekete gittim..
ilk tarif gelmiş bile..pegasus siftahı açmış bereketi allahtan :34:
hepiniz iyisinizdir inşallah....

merhaba kızlar :3:
üç beş gündür giremiyorum sınavlarım vardı.. memlekete gittim..
ilk tarif gelmiş bile..pegasus siftahı açmış bereketi allahtan :34:
hepiniz iyisinizdir inşallah....
Merhaba cnm..ohh ne güzel memleket havasi almis gelmissin:16:

Ben kendi adima iyiyim cnm,sen nasilsin:16:

Günaydınlar:16:
$image.webp
Kekle kahve :7:kahveyi için fincanıda yiyin:9:

İnşaallah ablacım çekeceğim biraz sonra geçecek inşaallah:5::ssz:Evet benimde çoktan gitmem gerekiyordu ama korkudan ancak şimdi nasip oldu:29::38:

İlk bir kaç gün sıkıntın ağrın olur biraz,onuda ağrı kesici ile halledersin zaten :34:..Sen çok geç kalıyordun gerçi neyse sonunda gitmeye karar verdin :29: :16: Bak ben 6 ay gidip geldim..

sorma canım yaa pek iyi bir yolculuk değildi, kar kış derken 7 saatlik yol 9 saat sürdü...:1:
memlket havasından ziyade, kar havası almış olduk :1:
Canım sen nerde yaşıyorsun:26:Ben memleketine yakın bir şehirdesin sanıyordum:29:
Çok şükür sağ salim gidip gelmişsiniz:16:
İlk bir kaç gün sıkıntın ağrın olur biraz,onuda ağrı kesici ile halledersin zaten :34:..Sen çok geç kalıyordun gerçi neyse sonunda gitmeye karar verdin :29: :16: Bak ben 6 ay gidip geldim..

Sağol ablacım inşaallah çok sıkıntı yaşamam:38:Ayy o kadar uzun sürmesin:18::5:

Canım sen nerde yaşıyorsun:26:Ben memleketine yakın bir şehirdesin sanıyordum:29:

O kadar olmaz senin 1 tane diş değilmi sende,bende neler yapıldı nevol birde bekleme süreleri uzundu benim onadan yani..
Ben kaçıyorum markete gidecem alışveriş iş filan gelecem hemn görüşürüz :38:

aslen konya'lıyım ama bursa'da yaşıyorum canım... 3 yıldır bursadayız...tayin bekliyoruz hayırlısı olur inşallah..:34:

Back