• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Bayağı uzaktaymışsın:29::31:Allah gönlünüze göre versin:38:Bizde 4 yıldır burdayız ama tayin yok ömrümüz dışarda geçiyor:ssz::9:

insanoğlu doymuyor nevrestem yaa, biz atama olmadan önce atama olsun da neresi olursa olsun razıyız diye dua ettik hep...şükür atandık...ama şimdi de memlkete bi atansak diye bekliyoruz :1:
hep bişeyler istiyoruz hep tatminsizlik var insanın fıtratında..:ssz:

insanoğlu doymuyor nevrestem yaa, biz atama olmadan önce atama olsun da neresi olursa olsun razıyız diye dua ettik hep...şükür atandık...ama şimdi de memlkete bi atansak diye bekliyoruz :1:
hep bişeyler istiyoruz hep tatminsizlik var insanın fıtratında..:ssz:

Orası öyle canım:31::29:Ben çok sıkıntılı değilim alıştım 11.5 yıldır dışardayım:9:

sorma canım yaa pek iyi bir yolculuk değildi, kar kış derken 7 saatlik yol 9 saat sürdü...:1:
memlket havasından ziyade, kar havası almış olduk :1:
Canim ya,cocuklada zor olmustur yolculuk..:50:
en azindan aileni görmüssün,buda bir teselli senin icin:16:

Göremeyenleride düsünmek lazim:5:

Canim ya,cocuklada zor olmustur yolculuk..:50:
en azindan aileni görmüssün,buda bir teselli senin icin:16:

Göremeyenleride düsünmek lazim:5:

çok haklısın canım o teselli oldu en azından...biz dönerken annem ağlıyordu, gözümün önünden gitmiyor...:5:
allah hayırlısını versin, sevdiklerimizden ayrı koymasın acılarını göstermesin inşallah...:5:

çok haklısın canım o teselli oldu en azından...biz dönerken annem ağlıyordu, gözümün önünden gitmiyor...:5:
allah hayırlısını versin, sevdiklerimizden ayrı koymasın acılarını göstermesin inşallah...:5:
Amin canim..
bizde ne zaman geri dönsek,benim annemde aglar:5:
Cok özledim annemi:14:

Selam kızlar.:3:

Portakallı kekimle geldim ben de.

oSpgr.jpg

85blJ.jpg

Bu yarista senide görcezmi yine canim..seninle yarismak cok zevkli oluyor:38:

Yok canım ben yokum.Sizi izleyeceğim büyük bir zevkle.Seninle yarışmak da çok zevkli olurdu ama ben bu kadar çok tarifle uğraşamam bu sefer:)

Ellerine sağlık canım :39:potakal aroması benim en sevdiğim aromadır:56:

Teşekkür ederim canım.:16:Aslında sade yapsam portakal aroması daha belli olurdu.Kakao biraz aldı portakal tadını:)

Back