Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kvlerin bahçeye gideceğiz.Çok aktif olmam bilginiz olsun
İyi eğlenceler cancağızım
İyi eğlenceler
Yasminim terleyip üşütme... hayırlı olsun düğününüz. Mutluluklar dilerim.
Kahvaltı hazırlıyorum cancağzım
Tamam cancağızımKahvaltı hazırlıyorum cancağzım
Canım gerçekten çok güzel. Sarımsaklı' ya kadar kiyi boyu gezin. Ayvalık' a gidin, Cunda Adası' ni imkan varsa gezin. Elalis inşallah görür mesajını...Çok güzel yermiş memleketimiz olmasına rağmen ilk defa geliyorim abla ...
Bende komşuma geldim kadın 4 ssenedir gelin diyor anca geldik
@Elalis e baksana sesi cikmiyor .
GünaydınGünaydınlar herkese
Tenceresiz kaldim anne , şimdi gördüm ki Sarımsaklı’ya gitmişsinCanım gerçekten çok güzel. Sarımsaklı' ya kadar kiyi boyu gezin. Ayvalık' a gidin, Cunda Adası' ni imkan varsa gezin. Elalis inşallah görür mesajını...
Hemşom
Tatlım şimdilik Altınkum' dalar. Dürümcü Serko' ya gitmiştim ama orada Ayvalık tostu yemiştim ben...Tenceresiz kaldim anne , şimdi gördüm ki Sarımsaklı’ya gitmişsin
Dürümcü Serko’ya muhakkak uğra, sonra Venedik dondurmacısına da uğra. Benim yerime oralarda bir şeyler ye
İyi tatiller canım minnakım
Ayyy Akşam bir firladim nasil simsek çakiyo bir gürledi camlar carpti camasirlarin unutmusum gökyüzü bembeyaz gece 2Hemşom
Amca kıyıdan dönmüş yine Evet,saat 1den sonra burda da aynisi oldu ,gündüz gibi oldu ev⛈⛈🌩Ayyy Akşam bir firladim nasil simsek çakiyo bir gürledi camlar carpti camasirlarin unutmusum gökyüzü bembeyaz gece 2
Korkarak topladim bir yagmur geldi birden evin icine giriyo zor uyudum gece
Sorma arkada bir don bırakmisim yerdekacarkenAmca kıyıdan dönmüş yine Evet,saat 1den sonra burda da aynisi oldu ,gündüz gibi oldu ev⛈⛈🌩
Sorma arkada bir don bırakmisim yerdekacarken
Didim’deler mi?Tatlım şimdilik Altınkum' dalar. Dürümcü Serko' ya gitmiştim ama orada Ayvalık tostu yemiştim ben...