Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Çok güzel yermiş memleketimiz olmasına rağmen ilk defa geliyorim abla ...

Bende komşuma geldim kadın 4 ssenedir gelin diyor anca geldik :KK70:
@Elalis e baksana sesi cikmiyor :63: .
Canım gerçekten çok güzel. Sarımsaklı' ya kadar kiyi boyu gezin. Ayvalık' a gidin, Cunda Adası' ni imkan varsa gezin. Elalis inşallah görür mesajını... :KK36:

Canım gerçekten çok güzel. Sarımsaklı' ya kadar kiyi boyu gezin. Ayvalık' a gidin, Cunda Adası' ni imkan varsa gezin. Elalis inşallah görür mesajını... :KK36:
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne , şimdi gördüm ki Sarımsaklı’ya gitmişsin :rolleyes:
Dürümcü Serko’ya muhakkak uğra, sonra Venedik dondurmacısına da uğra. Benim yerime oralarda bir şeyler ye :kk77:
İyi tatiller canım minnakım :KK60:

Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne , şimdi gördüm ki Sarımsaklı’ya gitmişsin :rolleyes:
Dürümcü Serko’ya muhakkak uğra, sonra Venedik dondurmacısına da uğra. Benim yerime oralarda bir şeyler ye :kk77:
İyi tatiller canım minnakım :KK60:
Tatlım şimdilik Altınkum' dalar. Dürümcü Serko' ya gitmiştim :KK36: ama orada Ayvalık tostu yemiştim ben...:confused:

Ayyy Akşam bir firladim nasil simsek çakiyo bir gürledi camlar carpti camasirlarin unutmusum gökyüzü bembeyaz gece 2🤣🤣
Korkarak topladim bir yagmur geldi birden evin icine giriyo🤦‍♀️ zor uyudum gece
Amca kıyıdan dönmüş yine:KK70: Evet,saat 1den sonra burda da aynisi oldu ,gündüz gibi oldu ev⛈⚡⛈🌩

X