İstiyorum ama nasip bakalımMaşallah
Sen de katılacak mısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstiyorum ama nasip bakalımMaşallah
Sen de katılacak mısın
En doğrusunu yapıyorsun çok yorulmadan yavaş yavaş bitirirsin. Antalya ve en yakın ilçeleri var aklımda canım...Hoş buldum ablacım nasılsın? zor olanı halledip kalanı kolayca yapmayı düşündüm. Yasaklarda kalktı dışarda iş güç olur illaki tahinin nereye çıkıyordu abla hayırlısı ile
Günaydın JennamŞimşekler çakıyor,ve gök gürlüyor 🌩🌩⛈⛈
Günaydın canım ,aynen öyle evetGünaydın Jennam
Harika değil mi? Yaz günü Allah'ın bir lütfu
Canım ablam
Antep varken başka bir ili hayal etmek
Çok güzel yermiş memleketimiz olmasına rağmen ilk defa geliyorim abla ...Geçen yıl Ağustos'ta biz de oradaydık. Elalis geçerken kahveye çağırmıştı beni
İyi tatiller canım
Talihsizlik olmuş canım tekrar mı yapsanŞuan kendimi balkondan atasım geliyor yarışma için poğaça ın hamurunu hazırladım ve çektim keki hazırladım çekmemişim Allah kahretain ya Ne aptalım
Yapamam misafir geleck2 kaldı artık başka gün yaparımTalihsizlik olmuş canım tekrar mı yapsan
Masada sunum yapmayı unutma o vakit canım Yapılışını daha sonra telafi edersinYapamam misafir geleck2 kaldı artık başka gün yaparım
Yaa ne şanssizlikŞuan kendimi balkondan atasım geliyor yarışma için poğaça ın hamurunu hazırladım ve çektim keki hazırladım çekmemişim Allah kahretain ya Ne aptalım