- 24 Eylül 2018
- 97.233
- 292.582
Herkesin evlenesi varAyın 11’inde yine düğün var, anlayacağınız haftaya yine koşturmam var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin evlenesi varAyın 11’inde yine düğün var, anlayacağınız haftaya yine koşturmam var
Dün eşimin amcasının oğlu evlendi, 2 ev yanımızda oturuyor amcalarıYakınınızın mi kuzu yoksa öyle konu komşu vs gibimi
Benimle uğraşırmısın filizko öyle olur işte
Maşallah arka arkaya inadina gibiDün eşimin amcasının oğlu evlendi, 2 ev yanımızda oturuyor amcaları
Haftaya da halasının oğlu evleniyor, onlarda aynı sitede oturuyorlar
Sülalenin dinlenme, konaklama ve yemek yeme yeri bizim bina
Bayram-seyran hep böyleyiz
Düğün evinin değil, bizim hazırlık yapmamız gerekiyor
Kız bende elimde bidon mezarların arasından geçerken bir kapaklandım toprak çağırdı herhalde
Tövbe estağfurullahKız bende elimde bidon mezarların arasından geçerken bir kapaklandım toprak çağırdı herhalde
Eşimde telefonla konuşuyordu bir döndü ben öyle diyor napıyorsunTövbe estağfurullah
Toprak beni çağırıyor deseydinEşimde telefonla konuşuyordu bir döndü ben öyle diyor napıyorsun
Hemen gözleri parladıToprak beni çağırıyor deseydin
Tövbe yarabbimKız bende elimde bidon mezarların arasından geçerken bir kapaklandım toprak çağırdı herhalde
Halaaaa gülüyorum manyak bu kızTövbe yarabbim
Ay tövbe tövbeKız bende elimde bidon mezarların arasından geçerken bir kapaklandım toprak çağırdı herhalde
Hemde delimanyakHalaaaa gülüyorum manyak bu kız
Gidiyormussun
Heeee. Çok bile durdumGidiyormussun
Yaaa arada cee eee de bariHeeee. Çok bile durdum
Sıkılırım, çok duramam zaten benYaaa arada cee eee de bari
Göremezsem gittiğini kendine iyi bak olurmuSıkılırım, çok duramam zaten ben