• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Didim’deler mi?👀
Ben çok severim Sarımsaklı’yı ablam, her sene muhakkak uğrarım🙈
Nasipse bu sene de uğramayı planlıyoruz🤩🤩
Altınkum bebeğim...
Geçen yıl biz de oradaydık. Ağustos ayında 10 kaldık. Güzel bir daire kiraladık otel değildi ama çok harika bir tatil oldu bizim için.

Ayyy Akşam bir firladim nasil simsek çakiyo bir gürledi camlar carpti camasirlarin unutmusum gökyüzü bembeyaz gece 2🤣🤣
Korkarak topladim bir yagmur geldi birden evin icine giriyo🤦‍♀️ zor uyudum gece
Dün göl kenarındaki restoranları sel basınca, düğün yerini evin önüne taşımışlar.
İstanbul’da hiçbir şey yoktu. İzmit sınırına yaklaştığımızda, fırtına ile karşı karşıya geldik. Eve 3 saatte zor vardık👀
Önümüzü göremedik resmen. Yanımıza yıldırım düştü👀
Öyle yorulmuşum ki, ayaklarımın altı şişmiş 🤣🤣

Dün göl kenarındaki restoranları sel basınca, düğün yerini evin önüne taşımışlar.
İstanbul’da hiçbir şey yoktu. İzmit sınırına yaklaştığımızda, fırtına ile karşı karşıya geldik. Eve 3 saatte zor vardık👀
Oynadın mı yasooo🤗🤗

Aman Allah korusun dün bende ondan korktum cok siddetliydi çakti gibi biryere düstü elektrik gitti

Back