Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereket siyahmis
Anaa,ShOw Haberde izlerdikSorma arkada bir don bırakmisim yerdekacarken
Anaa,ShOw Haberde izlerdik
Günaydın canımGünaydın günaydın günaydın beybiler
GünaydınGünaydın günaydın günaydın beybiler
Altınkum bebeğim...Didim’deler mi?
Ben çok severim Sarımsaklı’yı ablam, her sene muhakkak uğrarım
Nasipse bu sene de uğramayı planlıyoruz
Anaaa tam ekşınSorma arkada bir don bırakmisim yerdekacarken
Dün göl kenarındaki restoranları sel basınca, düğün yerini evin önüne taşımışlar.Ayyy Akşam bir firladim nasil simsek çakiyo bir gürledi camlar carpti camasirlarin unutmusum gökyüzü bembeyaz gece 2
Korkarak topladim bir yagmur geldi birden evin icine giriyo zor uyudum gece
Günaydın kuzum oldumu netinGünaydın günaydın günaydın beybiler
Oynadın mı yasoooDün göl kenarındaki restoranları sel basınca, düğün yerini evin önüne taşımışlar.
İstanbul’da hiçbir şey yoktu. İzmit sınırına yaklaştığımızda, fırtına ile karşı karşıya geldik. Eve 3 saatte zor vardık
Önümüzü göremedik resmen. Yanımıza yıldırım düştü
Öyle yorulmuşum ki, ayaklarımın altı şişmiş
Aman Allah korusun dün bende ondan korktum cok siddetliydi çakti gibi biryere düstü elektrik gittiDün göl kenarındaki restoranları sel basınca, düğün yerini evin önüne taşımışlar.
İstanbul’da hiçbir şey yoktu. İzmit sınırına yaklaştığımızda, fırtına ile karşı karşıya geldik. Eve 3 saatte zor vardık
Önümüzü göremedik resmen. Yanımıza yıldırım düştü
Öyle yorulmuşum ki, ayaklarımın altı şişmiş
Çok şükür periskom olduGünaydın kuzum oldumu netin
Ya girmizi olsaydıBereket siyahmis
OynadımOynadın mı yasooo
Kapak filan olsaydı vercektim Şifre azda olsa iyi oluyor . Hoşgeldin yeniden limÇok şükür periskom oldu
Dökmüş kurtlariniOynadım
Sen nerelerdesin canım?
Ayın 11’inde yine düğün var, anlayacağınız haftaya yine koşturmam varDökmüş kurtlarini
Yakınınızın mi kuzu yoksa öyle konu komşu vs gibimiAyın 11’inde yine düğün var, anlayacağınız haftaya yine koşturmam var
Benimle uğraşırmısın filizko öyle olur işteSorma arkada bir don bırakmisim yerdekacarken