Valla çok uğraştıracak beiliAllah yardimcin olsun canimyaaa bu bebe seni zorlamakla birlikte kül etcek
valla öyle evvam. bizde tükendi de anneden babadan istedik. Bakalım ne fatura kesecekler.Özeller para tuzağıdır kendimden biliyorum bir gün 8 binle çıktım orda ellerim bomboşama bebeğin iyi olsunda giden gidiyor zaten
Sağlık olsun diye buna derler iste canim Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla tutunsundaValla çok uğraştıracak beilisağlıklı olsun da razıyım iğne acısına.
valla öyle evvam. bizde tükendi de anneden babadan istedik. Bakalım ne fatura kesecekler.
Hadi hayırlısıyla ikiniz de sağlıkla çıkın.Valla çok uğraştıracak beilisağlıklı olsun da razıyım iğne acısına.
valla öyle evvam. bizde tükendi de anneden babadan istedik. Bakalım ne fatura kesecekler.
Sağlık olsun diye buna derler iste canim Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla tutunsunda
Amin kızlarHadi hayırlısıyla ikiniz de sağlıkla çıkın.
Günaydın aşko
Hamurun mayalanmamıs ya da katı bir hamur olmuş olabilirBenim poca oturdu kizlar niye öyle olur .. hep oturuyor kaskatı
Ne koydunuz yaparkenhamur işi ni beceremiyorum ya bunun sırrı ne acep
Günaydın görllll
Nasılsın cnaimm? Serum falan bir şey yazmışsın hasta mısın?Günaydın aşko
Hamuru iyi yoğurup mayalama süresini uzatın biraz.hamur işi ni beceremiyorum ya bunun sırrı ne acep
1 bardak süt suNe koydunuz yaparken
Süt ve suyu ılıkmı koydunuz? Yumurta da konur.1 cay bardağı yag
Tarifede öyle idi
Kanamam vardı kuzu. 2 gecedir hastanedeyim serumlarla. daha da çıkamadım hastanedenNasılsın cnaimm? Serum falan bir şey yazmışsın hasta mısın?
Malzemeleri kattiktan sonra yarım saat 40dk dinlendir şekil ver 10-15 dk da tepsine dinlensin.1 cay bardağı yag
Tarifede öyle idi
1 bardak süt su
6 bardagaya yakin un
15 dk hazir maya
Seker tuz.
Mayalama süresini uzatin unundan olmus olabilir benimde oyle oluyodu1 cay bardağı yag
Tarifede öyle idi
Aman bebişimiz sağlıklı olsun da, doğunca ne eziyetler edecek sana bak görKanamam vardı kuzu. 2 gecedir hastanedeyim serumlarla. daha da çıkamadım hastanedenbebek sağlıklı,kalbi atıyor güp güp ama anasına eziyet çektiriyor şimdiden eşek sıpası
Aksamdan hazırladım.. sabah icin ..Mayalama süresini uzatin unundan olmus olabilir benimde oyle oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?