Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
O uyumayınca sen de uyuyamayacaksin ama neyse Sağlık olsun,büyüyünce uykunun tadını alırlar

Günaydınnnnn canım hayır düğün ekümde dün mobilyaları aldık yıllık izindeyim baya yoruldum stres oldum dün adanafan dönerken araba bozuldu görümcem ve nişanlımla geliyorduk allahtan eve yakın yerde bozuldu araba antepte de estaf tatil pazartesiye kadar zorla bir tamirci bulduk bu gün öğlrfen sonra yapacakşar bakalım

Günaydın canim nasil olsun
Aşko valla gece ne uyudum ne uyumadım. Özeldeyiz ya. İçime dert oldu kaç liraya çıkacağız diye. Yaptıkları her şey para rüyalarıma bile girdi. Serum da var hala. Kafayı sıyırmak üzereyim. Bunaldım iyice. 2 gecedir kolumda iğne. Doğru düzgün uyuyamıyorum. 12’de hap verdiler, 4’te serum taktılar iğne yaptılar, 7’de yine hap verdiler. Uykular yalan oldu

Allah yardimcin olsun canimyaaa bu bebe seni zorlamakla birlikte kül etcek

Geçmiş olun canım güzel yorgunluklar bunlar. Evini istediğin gibi düzenliyor musun canım?

Özeller para tuzağıdır kendimden biliyorum bir gün 8 binle çıktım orda ellerim bomboş ama bebeğin iyi olsunda giden gidiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…