- 18 Ekim 2020
- 5.106
- 13.155
- 198
Ne 2 senesi ay benim büyük 2 buçuk yaşında hala uyumuyor.2 seneye rahatlarsın![]()
Okula başlayınca biz de seni unutmayacağız diyorum 'hayirrr' diye bana kızıyor

Okula başlasın da görsün gününü hep sabahçı yapacam onu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne 2 senesi ay benim büyük 2 buçuk yaşında hala uyumuyor.2 seneye rahatlarsın![]()
O uyumayınca sen de uyuyamayacaksin ama neyseNe 2 senesi ay benim büyük 2 buçuk yaşında hala uyumuyor.
Okula başlayınca biz de seni unutmayacağız diyorum 'hayirrr' diye bana kızıyor
Okula başlasın da görsün gününü hep sabahçı yapacam onuintikammmm
![]()
Günaydınnnnn canım hayır düğün ekümde dün mobilyaları aldık yıllık izindeyim baya yoruldum stres oldum dün adanafan dönerken araba bozuldu görümcem ve nişanlımla geliyorduk allahtan eve yakın yerde bozuldu araba antepte de estaf tatil pazartesiye kadarGÜNAYDINNNN
Nevreste selam canım ne yaptın, ne zaman tekrar test verecektin, unuttum. Kendimle uğraşmaktan başkalarına vakit ayıramaz oldum iyicee..
Minnosprenses sen nasılsın canım ya düğün hazirliklarin nasıl gidiyor? Ay düğün oldu mu yoksa
unuttum tarihini falan.
Seni de eklemeden olmazdıJenna16 jennam sendne ne haber?
@yasminsay hiii![]()
Günaydın canoGünaydın![]()
![]()
Aşko valla gece ne uyudum ne uyumadım. Özeldeyiz ya. İçime dert oldu kaç liraya çıkacağız diye. Yaptıkları her şey paraGünaydın canim nasil olsun![]()
Allah yardimcin olsun canimyaaa bu bebe seni zorlamakla birlikte kül etcekAşko valla gece ne uyudum ne uyumadım. Özeldeyiz ya. İçime dert oldu kaç liraya çıkacağız diye. Yaptıkları her şey pararüyalarıma bile girdi. Serum da var hala. Kafayı sıyırmak üzereyim. Bunaldım iyice. 2 gecedir kolumda iğne. Doğru düzgün uyuyamıyorum. 12’de hap verdiler, 4’te serum taktılar iğne yaptılar, 7’de yine hap verdiler. Uykular yalan oldu
![]()
Geçmiş olun canım güzel yorgunluklar bunlar. Evini istediğin gibi düzenliyor musun canım?Günaydınnnnn canım hayır düğün ekümde dün mobilyaları aldık yıllık izindeyim baya yoruldum stres oldum dün adanafan dönerken araba bozuldu görümcem ve nişanlımla geliyorduk allahtan eve yakın yerde bozuldu araba antepte de estaf tatil pazartesiye kadarzorla bir tamirci bulduk bu gün öğlrfen sonra yapacakşar bakalım
Okula şutlar uyurum yine hahaO uyumayınca sen de uyuyamayacaksin ama neyseSağlık olsun,büyüyünce uykunun tadını alırlar
![]()
Nasılsın?
Çok şükür ben iyiyim sen siz nasilsinizNasılsın?
Nasıl oldun alsemgood morning![]()
Özeller para tuzağıdır kendimden biliyorum bir gün 8 binle çıktım orda ellerim bomboşAşko valla gece ne uyudum ne uyumadım. Özeldeyiz ya. İçime dert oldu kaç liraya çıkacağız diye. Yaptıkları her şey pararüyalarıma bile girdi. Serum da var hala. Kafayı sıyırmak üzereyim. Bunaldım iyice. 2 gecedir kolumda iğne. Doğru düzgün uyuyamıyorum. 12’de hap verdiler, 4’te serum taktılar iğne yaptılar, 7’de yine hap verdiler. Uykular yalan oldu
![]()
Günaydın ablacimGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Gunaydin canimGünaydın hayırlı sabahlar ❤![]()
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsın fülüzüm![]()
![]()
İyiyim bende çok şükür fülüzümIyiyim canim sen nasilsin![]()
Ben de iyiyim, şükürÇok şükür ben iyiyim sen siz nasilsiniz![]()