- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Mayadanda olabilir canimAksamdan hazırladım.. sabah icin ..
Maydan olabilir mi 15 dk lik ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayadanda olabilir canimAksamdan hazırladım.. sabah icin ..
Okula şutlar uyurum yine haha
Ay çok fenayım
Allah sağlık sıhhat versin öncelikle sonra da boll boll uyku inşallah![]()
Akşamdan sabaha poğaça hamuru mayalamak çok doğru bir işlem değil. O yüzden olmamıştır. Bazen mayanın aktifliğine göre yarım saatten az bir süre bile yeterli olur.Aksamdan hazırladım.. sabah icin ..
Ay ağzından bal damlıyor canım benim bugün o gün olsun insaahAmin ,o günleri görmek nasip olsun![]()
Sağlıklı olsun tek istediğim o ama kanamam da kesilmedi hiç, leke leke devam ediyor sulu boya gibi. insanın Canı sıkılıyor. 1 gece devletteydim, akşam özeldeydim ki hala özeldeyim. Niye kesilmiyor bu kanama yani, çıldırmak üzereyimAman bebişimiz sağlıklı olsun da, doğunca ne eziyetler edecek sana bak gör![]()
Evet ılıkSüt ve suyu ılıkmı koydunuz? Yumurta da konur.
Ay ağzından bal damlıyor canım benim bugün o gün olsun insaah![]()
Doktorlar ne diyor peki?Sağlıklı olsun tek istediğim o ama kanamam da kesilmedi hiç, leke leke devam ediyor sulu boya gibi. insanın Canı sıkılıyor. 1 gece devletteydim, akşam özeldeydim ki hala özeldeyim. Niye kesilmiyor bu kanama yani, çıldırmak üzereyim![]()
Canım az önce de baktı ultrasonla hiçbir problem yok dedi. Kanama alanı da yokmuş, incecik bir çizgi gösterdi. Şimdi gelen pembe akıntılar buradan geliyor ama asla korkulacak bi şey değil dedi. Dünden beri progestan iğnesi vuruluyor. kabalarım mahvolduDoktorlar ne diyor peki?
Benim bir arkadasim da 9 ay boyunca hep lekelenme oldu. Arkadaşımın birinde de 9 ay boyunca hep adet oldu. Yani normal de olabilir ama insan hiç bir şey yokken bile gözüyle göremediği için hep endişe içinde oluyor hamileyken.
Ben sana okuyum, dua ediyim bugün içinde rahatlasın biraz.
Herseyi kafana takma bunlar olagan seyler canim üzülmeki üzülmesin oda,senin herseyini hisseder,bende çok sıkıntılarla gecirdim hamileligimi ne igneler ne serumlar ne havalarla 9aya kadar geldik sağ salim olsunda gerisi onemli degilCanım az önce de baktı ultrasonla hiçbir problem yok dedi. Kanama alanı da yokmuş, incecik bir çizgi gösterdi. Şimdi gelen pembe akıntılar buradan geliyor ama asla korkulacak bi şey değil dedi. Dünden beri progestan iğnesi vuruluyor. kabalarım mahvoldu3 günde 1 vurulacaksın ama kanaman leken kesilirse haftada 1, 12. haftaya kadar vurulacaksın dedi. Benim vücudum biraz kanamaya meyilli Cidden.
Büyümüş de eşekdün 19.4 mm idi bugün 19.8 mm olmuş
2 cm yok daha ama şimdiden kahrediyor bana
![]()
Herseyi kafana takma bunlar olagan seyler canim üzülmeki üzülmesin oda,senin herseyini hisseder,bende çok sıkıntılarla gecirdim hamileligimi ne igneler ne serumlar ne havalarla 9aya kadar geldik sağ salim olsunda gerisi onemli degil
Merhaba canım dün test verdim.Sonuç negatifGÜNAYDINNNN
Nevreste selam canım ne yaptın, ne zaman tekrar test verecektin, unuttum. Kendimle uğraşmaktan başkalarına vakit ayıramaz oldum iyicee..
@MinnosPrenses sen nasılsın canım ya düğün hazirliklarin nasıl gidiyor? Ay düğün oldu mu yoksaunuttum tarihini falan.
Seni de eklemeden olmazdıJenna16 jennam sendne ne haber?
@yasminsay hiii![]()
Ooyyyy bebesine kurbanBüyümüş de eşekdün 19.4 mm idi bugün 19.8 mm olmuş
2 cm yok daha ama şimdiden kahrediyor bana
![]()
Aslında resmen sakınan göze çöp battı. Ne uzandım ne ağır kaldırdım ne temizlik yaptım… yaptığım tek şey yatıp uyumak. Sadece geçen gün 1 saat kadar yol gittim, önemli bi işimiz vardı. benim de gitmem lazımdı. Ertesi gece oldu işte bu Kanama. Acaba diyorum yol mu sebep oldu, biraz dolambaçlı biraz kasisliydi. O sağlıklı olsun da ben iğne yemeye razıyım. Yeter ki sağ Salim çıksın piyasayaHerseyi kafana takma bunlar olagan seyler canim üzülmeki üzülmesin oda,senin herseyini hisseder,bende çok sıkıntılarla gecirdim hamileligimi ne igneler ne serumlar ne havalarla 9aya kadar geldik sağ salim olsunda gerisi onemli degil
![]()
deyzesi kurban
Hele bir doğsun onun poposunu poposunu ısırıcamOoyyyy bebesine kurban![]()