• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Aman bebişimiz sağlıklı olsun da, doğunca ne eziyetler edecek sana bak gör 😂😂
Sağlıklı olsun tek istediğim o ama kanamam da kesilmedi hiç, leke leke devam ediyor sulu boya gibi. insanın Canı sıkılıyor. 1 gece devletteydim, akşam özeldeydim ki hala özeldeyim. Niye kesilmiyor bu kanama yani, çıldırmak üzereyim 😒

Sağlıklı olsun tek istediğim o ama kanamam da kesilmedi hiç, leke leke devam ediyor sulu boya gibi. insanın Canı sıkılıyor. 1 gece devletteydim, akşam özeldeydim ki hala özeldeyim. Niye kesilmiyor bu kanama yani, çıldırmak üzereyim 😒
Doktorlar ne diyor peki?
Benim bir arkadasim da 9 ay boyunca hep lekelenme oldu. Arkadaşımın birinde de 9 ay boyunca hep adet oldu. Yani normal de olabilir ama insan hiç bir şey yokken bile gözüyle göremediği için hep endişe içinde oluyor hamileyken.
Ben sana okuyum, dua ediyim bugün içinde rahatlasın biraz.

Doktorlar ne diyor peki?
Benim bir arkadasim da 9 ay boyunca hep lekelenme oldu. Arkadaşımın birinde de 9 ay boyunca hep adet oldu. Yani normal de olabilir ama insan hiç bir şey yokken bile gözüyle göremediği için hep endişe içinde oluyor hamileyken.
Ben sana okuyum, dua ediyim bugün içinde rahatlasın biraz.
Canım az önce de baktı ultrasonla hiçbir problem yok dedi. Kanama alanı da yokmuş, incecik bir çizgi gösterdi. Şimdi gelen pembe akıntılar buradan geliyor ama asla korkulacak bi şey değil dedi. Dünden beri progestan iğnesi vuruluyor. kabalarım mahvoldu 🥴 3 günde 1 vurulacaksın ama kanaman leken kesilirse haftada 1, 12. haftaya kadar vurulacaksın dedi. Benim vücudum biraz kanamaya meyilli Cidden.

Canım az önce de baktı ultrasonla hiçbir problem yok dedi. Kanama alanı da yokmuş, incecik bir çizgi gösterdi. Şimdi gelen pembe akıntılar buradan geliyor ama asla korkulacak bi şey değil dedi. Dünden beri progestan iğnesi vuruluyor. kabalarım mahvoldu 🥴 3 günde 1 vurulacaksın ama kanaman leken kesilirse haftada 1, 12. haftaya kadar vurulacaksın dedi. Benim vücudum biraz kanamaya meyilli Cidden.
Herseyi kafana takma bunlar olagan seyler canim üzülmeki üzülmesin oda,senin herseyini hisseder,bende çok sıkıntılarla gecirdim hamileligimi ne igneler ne serumlar ne havalarla 9aya kadar geldik sağ salim olsunda gerisi onemli degil

GÜNAYDINNNN 🌺🌺🌺

Nevreste Nevreste selam canım ne yaptın, ne zaman tekrar test verecektin, unuttum. Kendimle uğraşmaktan başkalarına vakit ayıramaz oldum iyicee..

@MinnosPrenses sen nasılsın canım ya düğün hazirliklarin nasıl gidiyor? Ay düğün oldu mu yoksa 😅 unuttum tarihini falan.

Seni de eklemeden olmazdı Jenna16 Jenna16 jennam sendne ne haber?

@yasminsay hiii 😂😂😂
Merhaba canım dün test verdim.Sonuç negatif🤩
Allah kolaylık versin💗🥰

Herseyi kafana takma bunlar olagan seyler canim üzülmeki üzülmesin oda,senin herseyini hisseder,bende çok sıkıntılarla gecirdim hamileligimi ne igneler ne serumlar ne havalarla 9aya kadar geldik sağ salim olsunda gerisi onemli degil
Aslında resmen sakınan göze çöp battı. Ne uzandım ne ağır kaldırdım ne temizlik yaptım… yaptığım tek şey yatıp uyumak. Sadece geçen gün 1 saat kadar yol gittim, önemli bi işimiz vardı. benim de gitmem lazımdı. Ertesi gece oldu işte bu Kanama. Acaba diyorum yol mu sebep oldu, biraz dolambaçlı biraz kasisliydi. O sağlıklı olsun da ben iğne yemeye razıyım. Yeter ki sağ Salim çıksın piyasaya 🤭
🥲🥲🥲

Back