Aaa çok geçmiş olsun sultanım bi ameliyat muhabbeti kalmış da aklımda ondan sormuştum, talihsizlik olmuş ama şükür hafif geçirmişsin, ameliyatı da sonra olursun Allah ın izniyle sağlığına kavuşursun bi an önce
Ben de iyiyim idare ediyorum işte bebiş de iyi kıpır kıpır
40 aşko başka yok.Hat alırken kaç verdiniz aşko
İstifçiler gibi olma sonra aşkoSadece benim olsa yakınlarımında var
Delilik benimki
Inş canım evvosum allah razı olsunDaha iyi olacaksın inşallah sosyalim❤
Kokla bir op benim için kuzum fistigimiziAaa çok geçmiş olsun sultanım bi ameliyat muhabbeti kalmış da aklımda ondan sormuştum, talihsizlik olmuş ama şükür hafif geçirmişsin, ameliyatı da sonra olursun Allah ın izniyle sağlığına kavuşursun bi an önce
Nette 100 TL yazıyordu,ondan sordum aşko,ondan alayim en iyisi40 aşko başka yok.
Hatta 2 ay sonrası için 30 tl indirim kuponu vermiş
Daha doğrusu 3 ay 30 tl sonra 40 galiba
Davetiye,nikah şekerleri,yakın arkadaşımın oğlunun oyuncağıYakınlarının nesi duruyor abla
Sağ ol canım inşaallahAaa çok geçmiş olsun sultanım bi ameliyat muhabbeti kalmış da aklımda ondan sormuştum, talihsizlik olmuş ama şükür hafif geçirmişsin, ameliyatı da sonra olursun Allah ın izniyle sağlığına kavuşursun bi an önce
Benimde vodafone hemsoBenim hattım Vodafone ,kontorlude nasıl olur bilemiyorumKaç TL sizin ?
Senin kontörlü mü hemso ?Benimde vodafone hemso
Yok yok fazla kilo almamaya çalışıyorum yuvarlanmamak içinİyi çok yuvarlanma sen
Doğunca inşallah kuzuKokla bir op benim için kuzum fistigimizi
Oy oy masallahDavetiye,nikah şekerleri,yakın arkadaşımın oğlunun oyuncağıÖzel bir sebebi var.
Çocukların nelerini saklıyorum bilsen
Evet kontorlü 37 lira hemsoSenin kontörlü mü hemso ?
Tamam hemsom ,insallah taahhüt istemezler bakalım. 15 günlük mevzu içinEvet kontorlü 37 lira hemso
Anladim canim,iyi günlerde kullansınlarÇok bilmiyorumEşim aldı
Kuzu sen doğum yapmadinmiydi kim yaptıydiya yakın zamanda birine yazdım benYok yok fazla kilo almamaya çalışıyorum yuvarlanmamak için
Doğunca inşallah kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?