• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Nöbetçi iken başka sınıflara girdiğinde ki o hava 🤣
Yeminle 1500🤣🤣🤣
Ya ahahahajaja🤣🤣şimdi nude yolluyorlar 🙄bizim dönem iyiydi,saftı😊
Çok iyiydi hemde herşeyin bir önemi değeri vardı vallahi duygulaniyorum düşündükçe 🥺zamanda yolculuk olsa direk istifamı verir bu zamandan ozamana geçiş yaparım🤣
Ben neleri saklıyorum görsen🤣Kaç koli anı var🥰
Ben ilkokulu Erzurum'da okudum. Görüşme imkanım yok.Facede okulun sayfası var.Geçen biri resim atmıştı.3-5 kişi yazdık😃
Bende çok önem veririm🥰
Oo senin koli 🤩senin anılarla yarisamam abla 🤭. Neguzel anılar şanslıydık biz be abla kalbim o zamanlarda kaldı hala 🤩

Yeminle 1500🤣🤣🤣

Çok iyiydi hemde herşeyin bir önemi değeri vardı vallahi duygulaniyorum düşündükçe 🥺zamanda yolculuk olsa direk istifamı verir bu zamandan ozamana geçiş yaparım🤣

Oo senin koli 🤩senin anılarla yarisamam abla 🤭. Neguzel anılar şanslıydık biz be abla kalbim o zamanlarda kaldı hala 🤩
Nerde o günler be Pericik🙄

Yeminle 1500🤣🤣🤣

Benim söz kurdelem,çikolata paketim bile duruyor🤣
Davetiyem,kına😃Yani böyle bir sürü şey😃
Aynen canım güzel anılar🥰

Covid oldum yine 12 gündür karantinadayım.Ama sıkıntı olmadı hafif geçirdim.Ameliyat öncesi yapılan teste çıktı ameliyatım kaldı😃
Sen nasılsın kızımız nasıl,🥰
Aaa çok geçmiş olsun sultanım bi ameliyat muhabbeti kalmış da aklımda ondan sormuştum, talihsizlik olmuş ama şükür hafif geçirmişsin, ameliyatı da sonra olursun Allah ın izniyle sağlığına kavuşursun bi an önce 🤗💜💜
Ben de iyiyim idare ediyorum işte bebiş de iyi kıpır kıpır🤭

Back
X