Nöbetçi iken başka sınıflara girdiğinde ki o havaParfüm sıkılmış mektuplarte allaaam
Ya ahahahajajaParfüm sıkılmış mektuplarte allaaam
Daha iyi olacaksın inşallah sosyalimYok daha iyi değilim aynıyım ama bunada şükür evvoşumsen nasılsın
Eylülde olursa katılırim belki ama sonrası ben biraz izne ayrılırım heralde malumBen sana yazarım
Ben neleri saklıyorum görsenYaaben çok değer veririm öyle şeylere abla saklarım daha neler neler var
Herkesin yazdığını attım kendilerine grubumuz var ilkokul arkadaşları diye herkes çok mutlu oldu duygulandı
Tamam canım,DM'den yazarım senin hesaba, herhalde görürsünEylülde olursa katılırim belki ama sonrası ben biraz izne ayrılırım heralde malum
Senden ne haber kaçakNapıyorsunuzzz şekerleeeerrr
Ben pek giremiyorum bu ara, yarışma falan olacak mı bana haber edin ha
Şimdi gözümde canlandilarVay be anılar
Yarışma net değil canım beni duruma bağlıNapıyorsunuzzz şekerleeeerrr
Ben pek giremiyorum bu ara, yarışma falan olacak mı bana haber edin ha
Benim kızlara aldık yeniKontörlü hat kullanan var mı?
Şu an mı aretimKontörlü hat kullanan var mı?
Evet aretimŞu an mı aretim
Aynen güzelciğim valla pek makbule geçer teşekkür ediyorumTamam canım,DM'den yazarım senin hesaba, herhalde görürsün
Ne olsun evvam yuvarlanıp gidiyorum ben deSenden ne haber kaçakyarışma yok dinleniyoruz
Kuzen gelecek ya,15 günlük hat alayım diyor ,kontörlü. V mi alsak T mi bilemedimBenim kızlara aldık yeni
Rica ederim tatlım,burdan yaparsam belki görmezsin,garanti olsun,ordan yazarımAynen güzelciğim valla pek makbule geçer teşekkür ediyorum
Ne olsun evvam yuvarlanıp gidiyorum ben de
Tamam sultanım, sen nasılsın sağlığın nasılYarışma net değil canım beni duruma bağlı
Başlarsak ben öncesinde herkesi etiketlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?