Bu bana yakışmadıÖğren bunları eskisi gibi değil çok gelişti
AnlaştıkRica ederim tatlım,burdan yaparsam belki görmezsin,garanti olsun,ordan yazarım
Turkcell aldık canımKuzen gelecek ya,15 günlük hat alayım diyor ,kontörlü. V mi alsak T mi bilemedim
Okuyom ben yaaaaa derimKapıyıda dakika dakikasına açıyorlar, dikkat ethaberlerde kavgalar çıkıyor ya onlardan yaşamasak bari
Cok şükür bugünümeAnlaştıksen nasılsın her şey yolunda mı
Covid oldum yine 12 gündür karantinadayım.Ama sıkıntı olmadı hafif geçirdim.Ameliyat öncesi yapılan teste çıktı ameliyatım kaldıTamam sultanım, sen nasılsın sağlığın nasıl
Yeminle 1500Nöbetçi iken başka sınıflara girdiğinde ki o hava
Çok iyiydi hemde herşeyin bir önemi değeri vardı vallahi duygulaniyorum düşündükçeYa ahahahajajaşimdi nude yolluyorlar bizim dönem iyiydi,saftı
Oo senin koliBen neleri saklıyorum görsenKaç koli anı var
Ben ilkokulu Erzurum'da okudum. Görüşme imkanım yok.Facede okulun sayfası var.Geçen biri resim atmıştı.3-5 kişi yazdık
Bende çok önem veririm
Benim hattım Vodafone ,kontorlude nasıl olur bilemiyorum
Nerde o günler be PericikYeminle 1500
Çok iyiydi hemde herşeyin bir önemi değeri vardı vallahi duygulaniyorum düşündükçezamanda yolculuk olsa direk istifamı verir bu zamandan ozamana geçiş yaparım
Oo senin kolisenin anılarla yarisamam abla . Neguzel anılar şanslıydık biz be abla kalbim o zamanlarda kaldı hala
Kaça gidiyordun ki ağlıyordun kukrişko99 depreminden sonra okulun ilk günü deprem oldu öğretmenler işte bizi bahçeye çıkartıyor ben ağlıyorum koridorda mickeyli kalemlerim sınıfta kaldı ben onları alacam diye
Orta bire başlamıştımKaça gidiyordun ki ağlıyordun kukrişko
Benim söz kurdelem,çikolata paketim bile duruyorYeminle 1500
Çok iyiydi hemde herşeyin bir önemi değeri vardı vallahi duygulaniyorum düşündükçezamanda yolculuk olsa direk istifamı verir bu zamandan ozamana geçiş yaparım
Oo senin kolisenin anılarla yarisamam abla . Neguzel anılar şanslıydık biz be abla kalbim o zamanlarda kaldı hala
İyi çok yuvarlanma senAynen güzelciğim valla pek makbule geçer teşekkür ediyorum
Ne olsun evvam yuvarlanıp gidiyorum ben de
40 tl iki ayda bir yükleme yapılıyormuş.Benim hattım Vodafone ,kontorlude nasıl olur bilemiyorumKaç TL sizin ?
Uçtu gitti ellerimizden kuzuNerde o günler be Pericik
Benimde benimdeBenim söz kurdelem,çikolata paketim bile duruyor
Davetiyem,kınaYani böyle bir sürü şey
Aynen canım güzel anılar
Hat alırken kaç verdiniz aşko40 tl iki ayda bir yükleme yapılıyormuş.
5 gb internet
500 dk her yöne
1000 mesaj
Kendi.içinde sınırsız
Sadece benim olsa yakınlarımında varUçtu gitti ellerimizden kuzu
Benimde benimdeçiko paketim hariç
Aaa çok geçmiş olsun sultanım bi ameliyat muhabbeti kalmış da aklımda ondan sormuştum, talihsizlik olmuş ama şükür hafif geçirmişsin, ameliyatı da sonra olursun Allah ın izniyle sağlığına kavuşursun bi an önceCovid oldum yine 12 gündür karantinadayım.Ama sıkıntı olmadı hafif geçirdim.Ameliyat öncesi yapılan teste çıktı ameliyatım kaldı
Sen nasılsın kızımız nasıl,
Bugünümüzü aramayalim inşallah kuzuUçtu gitti ellerimizden kuzu
Benimde benimdeçiko paketim hariç
Yakınlarının nesi duruyor ablaSadece benim olsa yakınlarımında var
Delilik benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?