- 24 Haziran 2015
- 40.101
- 155.132
- 598
Nöbetçi iken başka sınıflara girdiğinde ki o havaParfüm sıkılmış mektuplarte allaaam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nöbetçi iken başka sınıflara girdiğinde ki o havaParfüm sıkılmış mektuplarte allaaam
![]()
Ya ahahahajajaParfüm sıkılmış mektuplarte allaaam
![]()
Daha iyi olacaksın inşallah sosyalimYok daha iyi değilim aynıyım ama bunada şükür evvoşumsen nasılsın
![]()
Eylülde olursa katılırim belki ama sonrası ben biraz izne ayrılırım heralde malumBen sana yazarım![]()
Ben neleri saklıyorum görsenYaaben çok değer veririm öyle şeylere abla saklarım daha neler neler var
Herkesin yazdığını attım kendilerine grubumuz var ilkokul arkadaşları diye herkes çok mutlu oldu duygulandı![]()
Tamam canım,DM'den yazarım senin hesaba, herhalde görürsünEylülde olursa katılırim belki ama sonrası ben biraz izne ayrılırım heralde malum![]()
Senden ne haber kaçakNapıyorsunuzzz şekerleeeerrr
Ben pek giremiyorum bu ara, yarışma falan olacak mı bana haber edin ha![]()
Şimdi gözümde canlandilarVay be anılar![]()
Yarışma net değil canım beni duruma bağlıNapıyorsunuzzz şekerleeeerrr
Ben pek giremiyorum bu ara, yarışma falan olacak mı bana haber edin ha![]()
Benim kızlara aldık yeniKontörlü hat kullanan var mı?
Şu an mı aretimKontörlü hat kullanan var mı?
Evet aretimŞu an mı aretim![]()
Aynen güzelciğim valla pek makbule geçer teşekkür ediyorumTamam canım,DM'den yazarım senin hesaba, herhalde görürsün![]()
Ne olsun evvam yuvarlanıp gidiyorum ben deSenden ne haber kaçakyarışma yok dinleniyoruz
![]()
Kuzen gelecek ya,15 günlük hat alayım diyor ,kontörlü. V mi alsak T mi bilemedimBenim kızlara aldık yeni![]()
Rica ederim tatlım,burdan yaparsam belki görmezsin,garanti olsun,ordan yazarımAynen güzelciğim valla pek makbule geçer teşekkür ediyorum
Ne olsun evvam yuvarlanıp gidiyorum ben de![]()
Tamam sultanım, sen nasılsın sağlığın nasılYarışma net değil canım beni duruma bağlı
Başlarsak ben öncesinde herkesi etiketlerim.