- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Ablacim cok sevindim senin adina insAllah birakirsinGeldim sigara bırakma için ilaç varya o gelecek kesin kararlıyım bu sefer inşallah başarılı olurum..
Selamselammmmmmmm
Bereketli olsun periiGünaydınbugün melemenlige ilk acilisimi yapacağım çok isim var çoooook
Amin ablam cümlemizin ki bereketli olsun inşallahBereketli olsun perii
Günaydınlar kuzumGünaydınlar
Umarım rahatçana bırakabilirim bu illeti resmen zarar veriyor bünyeye.Ben de 3 sene oldu bırakalı,birden kestim tamamen,bir daha da hiç içmedim. Çevremde herkes içiyor kuzenler falan ama hiç canım istemedi. Bırak bari ,ona da vesile olsun.
Selamm ya habibimmmselammmmmmmm
Nevoşum günaydınalrGünaydın
Hadi bakalım ben deneyim başarılı olayımda sende dene bence yoksa bu illet zararı çoğaltacak bize.Darısı bana inşallah
Umarım flüzüm bırakabilirim.Ablacim cok sevindim senin adina insAllah birakirsin
Abla ben hamile kaldim biraktim sende hamile kalda birakGünaydınlar kuzum
Umarım rahatçana bırakabilirim bu illeti resmen zarar veriyor bünyeye.
Selamm ya habibimmm
Nevoşum günaydınalr
Hadi bakalım ben deneyim başarılı olayımda sende dene bence yoksa bu illet zararı çoğaltacak bize.
Umarım flüzüm bırakabilirim.
Bide ikizi tutturdunmu tadından yenmez artık sjksjksjksjkAbla ben hamile kaldim biraktim sende hamile kalda birak
Süper bir cevap filizeBide ikizi tutturdunmu tadından yenmez artık sjksjksjksjk
Ayyy cok guzel olur aradan cikarlarBide ikizi tutturdunmu tadından yenmez artık sjksjksjksjk
Abla covid olunca Allah korusunBide ikizi tutturdunmu tadından yenmez artık sjksjksjksjk
Verdi gazı banaSüper bir cevap filize
Torunada teyze olur nasılsaAyyy cok guzel olur aradan cikarlar
Kesğn bırakcam nevoş ya bu sefer çok netim ilaçı bekliyorum yollayacaklar eczaneden.Abla covid olunca Allah korusunÇok öksürük ve boğaz ağrısı yapıyor.Öyle böyle değil
Onu düşün ve bırak lütfen
İnşaallah ablamVerdi gazı bana
Torunada teyze olur nasılsa
Kesğn bırakcam nevoş ya bu sefer çok netim ilaçı bekliyorum yollayacaklar eczaneden.
İnşallah nevoşum ben bırakabilirsem arturda bırakır zatenİnşaallah ablam
Ablacım nasılsın iyimisinGünaydınlar kuzum
Umarım rahatçana bırakabilirim bu illeti resmen zarar veriyor bünyeye.
Selamm ya habibimmm
Nevoşum günaydınalr
Hadi bakalım ben deneyim başarılı olayımda sende dene bence yoksa bu illet zararı çoğaltacak bize.
Umarım flüzüm bırakabilirim.
İiyiym kuzum sağol,biraz nezle gibiyim sabah sağlık ocağına gidip ilaç yazdırdım,sen nasılsın tedavi durumun nasıl iyimiAblacım nasılsın iyimisin
Geçmiş olsun ablacımİiyiym kuzum sağol,biraz nezle gibiyim sabah sağlık ocağına gidip ilaç yazdırdım,sen nasılsın tedavi durumun nasıl iyimi
Çok sağol kuzum,hayırlısı olsun şimdiden umarım güzel haberlerini alırız buradan heyecanla bekliyor olacağız inşallahGeçmiş olsun ablacımşimdilik adeti bekliyorum ablacım 3. Günü hormon testi verip 5. Günü ilaca başlıycam Allahın izniyle
Amin inşallah ablacımÇok sağol kuzum,hayırlısı olsun şimdiden umarım güzel haberlerini alırız buradan heyecanla bekliyor olacağız inşallah
İnşallah kuzum güzel haberleri alalımda hep beraberceneAmin inşallah ablacımsağolasın güzel haberler veŕmek nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?