Çok şükür hemsomHosbuldum hemsom, nalet internet bittihallettim
Yaaa nevoş seni yerim ben biliyosun dimiiNeredesin sen ya çok merak ettim
Çok ufak şeylere takanlar da hiç çekilmez ama ya kendini yıpratir yaniÖyle canım
Ben o konuda evde çok katıyım ya
Laf geleceğine dikkat ederim.Sitede dikdatör dikkat artıyorSen grupta yazılanları görsen
Canooommmmm Hosbuldum vallaaHoş geldin canım
Merak ettik
Bugün geceyi bekliyordum.Yarında gelmeseydin arayacaktımYaaa nevoş seni yerim ben biliyosun dimiizalım internet bitti
En sevdiğim gün son başvuru günü nevoşTarif alacak mısın
Bizimkiler öyle yaÇok ufak şeylere takanlar da hiç çekilmez ama ya kendini yıpratir yani
Benimki de durmuyorlar napayım diyordu çocuklar için, ne yapayım mı yani bu soruyu bana mi soruyorsun dimiOoo ondan da var olmaz mı cam balkonum halıları vurdura vurdura silkeler camlarının önünü yıkar
Gece diyor birde çocuk onlar napim ,gece yarısı çocuğun öyle oynamasına kim izin verir tabiki ilk cümlede anlattığım
Ondan o gün yaptımEn sevdiğim gün son başvuru günü nevoştarif mi kalmış ki
Tüh gelmeseydim de arasaydın keşke nevoşum kaçırmışımBugün geceyi bekliyordum.Yarında gelmeseydin arayacaktımAşı oldu korkuyordun bir şey oldun zannettim
Wp grubunda Komşu: 36 numara kapıyı çok hızlı kapatıyor rahatsız oluyoruz lütfen dikkat edilsinBizimkiler öyle ya
Çok şükür canımTüh gelmeseydim de arasaydın keşke nevoşum kaçırmışımaşıyla ilgili hiç sıkıntım olması,tek sıkıntı internet
Numara vermeden aynen böyleWp grubunda Komşu: 36 numara kapıyı çok hızlı kapatıyor rahatsız oluyoruz lütfen dikkat edilsin
Yaaaaaaa isiricam yaaOndan o gün yaptım
Kalmıştır niye kalmasın.Poğaça ve kek ne kadar farklı olabilir
Ya da işte yazıyormuş Nurten hanımlar bugün asansörü tam 12 kez kullandılar lütfen fazla kullanmayalımNumara vermeden aynen böyle
Nurten hanımda nasıl bir isabettirYa da işte yazıyormuş Nurten hanımlar bugün asansörü tam 12 kez kullandılar lütfen fazla kullanmayalım
Aman o kişinin ve üst ve karşı komşusuna Allah sabır versin o zaman