Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Ben su an öğretmenlik yapmiyorm ama
Eneeeem aranan kan
Bugün gittik burda bir anaokuluna IBAN verdi 300 TL yatircaz aylık ,sonra pazartesi falan kayıt yaptırmaya gitcez kuzu da milli eğitime bagliymis kayıt ücreti bukadar alınıyor mu .öz bakım ve yemek falan biseylerden bahsetti .okul içindeki anaokulu değil ayrı bir yerleri var .

Canm meslek yaptigim bir okul böyleydi aylik verilen bi ücret vardi kahvalti ve ara öğün için. Bazi anaokullari ucret aliyor kayıt için her okul ayni olmuyor tabi.
Oz bakim,materyaller, beslenme gibi seylere harcaniyor genelde. Anaokullari okul binasindan ayri ve bagimsiz oluyo müdürleri de ayri olur öğretmenler de yasgruplarına gore ayrılıyor kisacasi normal anasifindan daha iyi oluyor bu durum.
Oyun alanlari bahceleri parklari ayri olduğundan daha rahat oluyor minikler. Bu seneki fiyatlardan haberim yok ama kayit ucreti veyahut aylik ücretler oluyor genelde.

Aylik ücreti kayit zamani garanti icin istiyorlardir canm bazi veliler ödemezdi sorun olurdu kısacası normal okula bagli anasiflarindan daha iyi Anaokuluna gondermek Blue_Peri

Öylemi bizimde okuldan ayrı olması bazı yönlerden hoşumuza gitti kuzu iyi olur diye düşündük şimdi sende deyince dahada yattı kafama, Çokta araştıramadık aslında birisi önerdi burdan çocuğunu gönderen o vasıta ile öğrendik burayı. 4 saatmis sanırım . Sabahçı ve öğlenci iki grup varmış .

Aylik ücreti kayit zamani garanti icin istiyorlardir canm bazi veliler ödemezdi sorun olurdu kısacası normal okula bagli anasiflarindan daha iyi Anaokuluna gondermek Blue_Peri
Kuzu birde bikac harfi cikartamiyor bizimki ,konuşurken de cikartabildigi harfleride yutuyor hani bunu gidince de belirtcem ama hani böyle çocuklar için farklı birsey yapiliyormu merak ediyorum.

Evet canm cok iyi olur faydasini gorursunuz. Kac yasinda ? Ben 3 yas sinifindaydim coguna tuvalet egitimi veriyorduk donuna kadar indir giydir yavrularim ne güzel zamanlardi analik yaptim resmen
Kuzu birde bikac harfi cikartamiyor bizimki ,konuşurken de cikartabildigi harfleride yutuyor hani bunu gidince de belirtcem ama hani böyle çocuklar için farklı birsey yapiliyormu merak ediyorum.
Öğretmenine belirtirsin cekingen, konusamayan yada sosyal olmayan cocuklara digerlerine farkettirmeden ayrica fazla ilgilenirdik hic endisen olmasin çocuklar ile oynayıp arkadaslik kurup o ortamda oldukca açılır etkilerini görürsün

Nisanın 22 sinde 5 i doldurdu kuzu.
Hakikaten analık yapmışsınız
Oda buyuk sabır gerektiriyor valla insan kendi çocuğuyla uğraşırken yoruluyor bazen
Alıştığı zaman ortama uyum sağlıyor çokta konuşuyor aslında hiç susmaz ama doğru çıksa o harfler beni öldürecek
İnşallah canım faydasıni görürüz çok sağolasın

Allah size bağışlasın hayirli saglikli ömrü olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…