- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ne tesadufki yarin misafir gelcekmis banaçay saati için misafir çağırdım ya biliyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne tesadufki yarin misafir gelcekmis banaçay saati için misafir çağırdım ya biliyor musun
Daha iyileri senin olsunBEN DAHA İYİ YAPICAM
Daha 2cesit vardi dolabta
Ve onları koymadınDaha 2cesit vardi dolabta
Yasak dedi nevoşVe onları koymadın
Niyekine yasaklı tariflerden miydi yoksa yada fazla olmasın diyemiYasak dedi nevoş
Yok canim 5tane konu basliginda yaziyo 6 yi kabul etmicekNiyekine yasaklı tariflerden miydi yoksa yada fazla olmasın diyemi
Anladım kuzum, çok güzel bir masa olmuş valla zaten ağlayan kek birde sarma olsun bana yeterYok canim 5tane konu basliginda yaziyo 6 yi kabul etmicek
çok beğendim seninkiniDaha iyileri senin olsun
Sagol canim örnek olsun diyo koyduguma göre sonuncu olma olasiligim çokçok beğendim seninkini
Bende saramaya yatili giderimAnladım kuzum, çok güzel bir masa olmuş valla zaten ağlayan kek birde sarma olsun bana yeter
5 çeşit üstü yasak yaNiyekine yasaklı tariflerden miydi yoksa yada fazla olmasın diyemi
hiç bilinmez şans bakSagol canim örnek olsun diyo koyduguma göre sonuncu olma olasiligim çok
Sıcak vurdu abla idare et5 çeşit üstü yasak ya
Sensin güzelSelaaaammm güzeeeelleeeeeerrrrr
Ohh bir kafa dinleAyy ne kaaaa mutluyummmm anlatamam sizee yaaa şu canlı ders şeysi bitti sonunda inanamıyorummm
DüzelttimNevreste benim 2 sponsor kullanmam