- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Bende gelecem benide atınBiri beni yaylalara atsın
Topluca atılalım fülüzüm .Benide atsin
Günaydınar kukrişimGünaydın herkese ,hayırlı cumalar
Nasılsın ablacım,sağlığın nasıl düzeldi inşallah sıkıntılarınBende gelecem benide atınbide havuz olsun yüzerim hemen sıcakta ..
Topluca atılalım fülüzüm .
Günaydınar kukrişim
En sevdiğim tatil şekliKızcem tatil ayarlıyor ağustos ayı için kısmet olursa ana kız torun gideceğiz,kocalar gelmiyor ne işleri var onların demi yani..
İyiyim kukrişim sağol,elimi zorlamamaya çalışıyorum bir anda kramplar giriyor.Nasılsın ablacım,sağlığın nasıl düzeldi inşallah sıkıntıların
Demi yani kocanın tatilde ne işi varEn sevdiğim tatil şekli
Valla pistim canim markete gidip geldim bide
Sen birde fırınla falan uğraşacaksın FilizCan
Aman dikkat et ablacım zorlama geçmiş olsun inşallahİyiyim kukrişim sağol,elimi zorlamamaya çalışıyorum bir anda kramplar giriyor.
Demi yani kocanın tatilde ne işi varfreee takılmsk lazım arada .
Ne yapayım kukrişim, dinlene dinlene ev toparlıyorum. Hemde nasıl bunaldımNapıyorsun canım,sıcaktan bunalmış gibi bir halin var
Sağol kukrişim bilekte kist çıktı bileklik takıyorum.Aman dikkat et ablacım zorlama geçmiş olsun inşallah
Bence de zaman zaman gerekiyor
Nereye gideceksiniz kısmetse
Yaylada havuz muBende gelecem benide atınbide havuz olsun yüzerim hemen sıcakta ..
Topluca atılalım fülüzüm .
Günaydınar kukrişim
Yer belirlediniz mi ablam?Kızcem tatil ayarlıyor ağustos ayı için kısmet olursa ana kız torun gideceğiz,kocalar gelmiyor ne işleri var onların demi yani..
Ben hiç kocasız tatile gitmedim, nasıl oluyor, eğlenceli mi?En sevdiğim tatil şekli
Side olacak herhalde kumu çok güzeldir oranın dün bulmuş oda bakmış.Yer belirlediniz mi ablam?
Allah kolaylık versin inşallahValla pistim canim markete gidip geldim bide
Acayip güzel tavsiye ederim kafan rahat koçumBen hiç kocasız tatile gitmedim, nasıl oluyor, eğlenceli mi?
Sıcak demi orasıda,dün akşamda rüzgar çıktı burada .Valla pistim canim markete gidip geldim bide
Evet ablam, suyuda sıcak, çocukla rahat edersinizSide olacak herhalde kumu çok güzeldir oranın dün bulmuş oda bakmış.
Ama ben koca ile de rahatım ablamAcayip güzel tavsiye ederim kafan rahat koçum
Side de roma beach e gitmiştik biz güzeldi otelSağol kukrişim bilekte kist çıktı bileklik takıyorum.
arturun zaten güneş alerjisi var akşam saatlerinde denize girebiliyor kötü oluyor yoksa.
Antalya side olur gibi şimdi bakıyorum nettende fiatlar uçmuş gitmiş .
Sagol canimAllah kolaylık versin inşallah
Cok sıcak kekin sosu eriyo foto cekerkenSıcak demi orasıda,dün akşamda rüzgar çıktı burada .