- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Ben de daha gitmedim hiç arkadaşlarım gitti dün bende onlardan öğreneceğim ama güzel olur herhaldeBen hiç kocasız tatile gitmedim, nasıl oluyor, eğlenceli mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de daha gitmedim hiç arkadaşlarım gitti dün bende onlardan öğreneceğim ama güzel olur herhaldeBen hiç kocasız tatile gitmedim, nasıl oluyor, eğlenceli mi?
Kocaları boşayıp gitsekBen de daha gitmedim hiç arkadaşlarım gitti dün bende onlardan öğreneceğim ama güzel olur herhalde
Side çok güzeldir hele kumu harikadır.Side de roma beach e gitmiştik biz güzeldi otel
Tahmin ediyorum .Sagol canim
Cok sıcak kekin sosu eriyo foto cekerken
Kesin tek olsan kocayı istemezsin bir dahaBen de daha gitmedim hiç arkadaşlarım gitti dün bende onlardan öğreneceğim ama güzel olur herhalde
Orange Palas’a 2 defa, 1 defa da Ramada Resort’a gittim. Memnun kaldık bizdeSide çok güzeldir hele kumu harikadır.
Dediğin yerede bakayım şimdi.
Tahmin ediyorum .
Kesin tek olsan kocayı istemezsin bir daha
Ufaklık ilk gittiğşnde korkmuş denşzden biraz kumdan çok huylanmış havuzda daha çok keyif almış.Evet ablam, suyuda sıcak, çocukla rahat edersiniz
Mutlaka öyledir yasom,kız ıza tatilide keyfi başka oluyor varya.Ama ben koca ile de rahatım ablam
Onunla daha rahat geziyorum, alacaklarımı ona kitliyorum.
Hesap soramıyor
Halay başı benimmKocaları boşayıp gitsek
Ramadanın oteller znciri çok iyi..Orange Palas’a 2 defa, 1 defa da Ramada Resort’a gittim. Memnun kaldık bizde
Kayısılar ziyan olur ondan söyledimGöreceğiz bakalım,hayırlısı
Öyle otellere birkaç aile gidince çok eğleniyoruz biz, sakinlik istiyorsak, küçük otelleri ya da tatil köylerini tercih ediyoruz.Ramadanın oteller znciri çok iyi..
Kayısılar olmuştur artık değil mi?Kayısılar ziyan olur ondan söyledim
Günaydın elticimGünaydın
Evet canım oldu eşim bahçeye gitti birlikte toplayıp işlemlerini yapıyorlar5 gün falan olduKayısılar olmuştur artık değil mi?
İçelimmmmmmm beeeNe diyeceğim içelim güzelleşelim
Meyve fiyatları düşmeye başladı burada, kayısı ne kadar bilmiyorum amaEvet canım oldu eşim bahçeye gitti birlikte toplayıp işlemlerini yapıyorlar5 gün falan oldu
BiZim burda daha pahalı kiraz 12₺Meyve fiyatları düşmeye başladı burada, kayısı ne kadar bilmiyorum ama
Karpuz 60kr., Kavun 1,25, kiraz 6₺, Beyaz nektarin 10₺
Geçen hafta 1 kasa almış eşim, 8 buçuk kilo 50₺BiZim burda daha pahalı kiraz 12₺
Kayısı burada pazarda,markette 15 lira çünkü kayısı yokMeyve fiyatları düşmeye başladı burada, kayısı ne kadar bilmiyorum ama
Karpuz 60kr., Kavun 1,25, kiraz 6₺, Beyaz nektarin 10₺
Çok uygunmuş burada fiyat düşmedi en az 15Geçen hafta 1 kasa almış eşim, 8 buçuk kilo 50₺
Evvel hafta 15₺’dan almıştık
1 kasayı yedin miGeçen hafta 1 kasa almış eşim, 8 buçuk kilo 50₺
Evvel hafta 15₺’dan almıştık