- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.867
- 60
Fülüz biri dedi de tahmin ettiğim demekki.kedi değil abla
Bende sabah ekmek üstüne bal kaymak yedimŞekeri bıraktım artık şeker yerine bal kullanıyorum
Tahmin ettiğimmmm evdede bal bitti bizim almak lazımmmŞekeri bıraktım artık şeker yerine bal kullanıyorum
Aynen abla ayse gecen geldi saydirdiya o kisiFülüz biri dedi de tahmin ettiğim demekki.
TmamdırAynen abla ayse gecen geldi saydirdiya o kisi
Bizim efsane gidince miEfsane geri donmüs abla
Heee deli gitti iste millete birakti ortaligi detox yapiyolar neymis kafa dinlecekler burasi acik olunca neoluyo sanki bildirim geliyoBizim efsane gidince mi
Öğrendik çok şükürBilmemek ayıp degil ögrenmemek ayip
Bu roman bacilarimizin Hintli kadınlarla bir akrabalığı olabilir mi?
Ben çatlarım galibaHeee deli gitti iste millete birakti ortaligi detox yapiyolar neymis kafa dinlecekler burasi acik olunca neoluyo sanki bildirim geliyo
Sanirim bendeBen çatlarım galiba
Sadece o değilmiş ki başka sorunlarıda varmış keşke bizlerde yardımcı olabilseydik ona biiraz uzak kalsın kafasını toplasın.Heee deli gitti iste millete birakti ortaligi detox yapiyolar neymis kafa dinlecekler burasi acik olunca neoluyo sanki bildirim geliyo
Aşko biz yine toplanmışız.Ama çok sade olmuşuz ya
Biliyorum ablaya şaka diyorum sadece sacma salak seyler icin kapatmadiSadece o değilmiş ki başka sorunlarıda varmış keşke bizlerde yardımcı olabilseydik ona biiraz uzak kalsın kafasını toplasın.
Demek biz daha bağımlıyızSanirim bende
Ben çatlarım galiba
Bir ara 3 ay iptal ettirmiştim üyeliğimi kafamı toparlamak istemiştim ..Sanirim bende
Ben hiç hatırlamıyorumBir ara 3 ay iptal ettirmiştim üyeliğimi kafamı toparlamak istemiştim ..
Hatta diğer sorunu bile bilmeden yazdım ben olsam gitmem demiştim,meğerse başka sorunlar varmış.Biliyorum ablaya şaka diyorum sadece sacma salak seyler icin kapatmadi