Tatil bitti tabiii hayatın gerceklerine hoşgeldin yasomÇok şükür bende iyiyim canım, koşturmaya başladım
Allah kolaylık versinÇok şükür bende iyiyim canım, koşturmaya başladım
Yemek ye, boş durmasın ağzınEvde oturmak bana yaramadı
Hoş buldumTatil bitti tabiii hayatın gerceklerine hoşgeldin yasom
Böyle işe can kurban elticimAllah kolaylık versinBizim iş bitmez
Bende seviyorumBöyle işe can kurban elticim
En sevdiğim iş
Ayyy bilirim bilirmSen benim tarhana çorbası aşkımı bilsen, böyle demezdin
Yok kız. Ekşimik yaptım da ondan diyorum asddgahsjsjsYemek ye, boş durmasın ağzın
Oooo maşaallah hamarat oldunYok kız. Ekşimik yaptım da ondan diyorum asddgahsjsjs
Hoşaf tamamen temizleyiciOooo maşaallah hamarat oldun
Hoşaflar,ekşimikler
Kendini çok yormaHoşaf tamamen temizleyiciEkşimik de yoğurdum sulu olmuş azıcık. dedim bari vakit geçsin. Nasılsa evdeyim
Ayakta kaldığım sayılı saatlerKendini çok yorma
Bu işişnde sonu yok artık nereye kadar aşı olunur.Hayırlısı ablacım
Abla dozu çok takmıyorum ben5-6 doz tetanoz aşısı oluyoruz.Şimdi bir yerimiz büyük kesilse yine aşı olmamız gerekir ve hiç itiraz etmeden oluruz
İnsanlar her yıl grip aşısı oluyor.Onu normal karşılayıp bunu anormal karşılamak bana garip geliyor
Sende yasocum sağol,bizede mersinden geliyor 10 kilo süpariş verdik bakalım çok güzel oluyor salçası.Ağız tadı ile tüketin inşallah ablam
Bizim güneşte pişirme gibi şansımız yok, ama acika için yapıyorum ben salçayı. Onu da kaynatılmış salçadan seviyorum
Ayşocan ne haber nasılsın izindemisin yoksa.Evde oturmak bana yaramadı
MaşaallahAyakta kaldığım sayılı saatler
iyiyim çok şükür abla. Raporluyum, gebelik arada kanamalı geçiyor. doktor da bol ilaç, bol iğne, bol istirahat verdiAyşocan ne haber nasılsın izindemisin yoksa.