Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Cok şükür filizko bugunumuze, iyiyim şükür sen nasılsın incire devam mı incir için insan arıyorlar yevmiye usulü, o kadar çok mu maşallah valla sevindim, demek doya doya incir yiyeceğiz dedim
Iyiyim bende elifim
Incir basladi bende bittim sabah ezani okunup kilar kilmaz gidiyoruz sicakta incir toplanmıyor
Yögmiyeci ariyolardir tabiki malı cok olanlar hemen toplasin diye,bizde busene cok döktü hava şartlarindan dolayi,ama şükür Allah bereket versin

Allah iyilik versin, allah yardimciniz olsun filizkom. Havalarda gerçekten çok sıcak, kolaylık versin inş. Toplaması zor belkide bilmiyorum ama çok ilan gördüm bu aralar

Allah iyilik versin, allah yardimciniz olsun filizkom. Havalarda gerçekten çok sıcak, kolaylık versin inş. Toplaması zor belkide bilmiyorum ama çok ilan gördüm bu aralar
Sagol canim
Evet toplamasi zor ihracat incir ham incirdir iri şismis olmamis incirdir bunlar sapınla toplanmasi gerekiyor koparsa yada delik,yamuk,yirtik gibi gibi ozaman ihracat yani yurtdisina gitmiyor,çıkma dedigimiz pazarlarda satilan incirlere gidiyo yani ihracat olgun ve recellik toplaniyo

Her işin bir usulu, yolu yordamı var işte filizkom, ıncir deyip geçmemek lazım allah bereket versin inş, nasip neyse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…