- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.758
İyi benden ablacımİyiyim sağ ol sen nasılsın
NasılsınBen de seni öpüyorummmm minikimm
Güzelciğimm
Kolay gelsinİyi benden ablacımşükür iş güç bir kilodan fazla iç var gelin beraber saralım
YemedeKolay gelsinSen sar biz yiyelim
Aşure gibi olmasınYemedeBlue_Peri gibi ol
Yiyeceğiniz sarma olsunnokul yapacagim inşallah yarın eğer fotolamaui unutmazsam buraya da atayım :))
Tamamen unuttum ben onuAşure gibi olmasın
Geçti artıkTamamen unuttum ben onu
asurem var ama vakumlu fırsat olduğunda çekeyim
Günaydın minnoşum iyiyim sağol sen nasılsın
Günaydınlar
Aa evet,kaplama çok pahalı gercekten. Sigara için de şimdiden tebriklerDün hastaneye gitmiştim sigara için ilaç yok şimdilik içindeki etkin bir maddeden dolayı .
Bant verdi 1 aylık 28 tane,eczaneden alırsan tanesi 90 lira devlet karşılıyor beleşe aldım bantları,sdabah takıp gece yatarken çıkaracağım.
Kısmetse bugün başlayacağım banta.
Oradan dişe gittim kplamalar düşmüştü yapıştırılsın dşye doktor tekrar kaplama yapalım dedi okey dedim 4 tane köprü olacak 54 lira ödedim.dışarda tanesi 700 lira filan kaplamanın .
Buda normal bir diş kliniği yani meşhur hastanelerde filan daha yüksektir kesin.Aa evet,kaplama çok pahalı gercekten. Sigara için de şimdiden tebrikler
En güzeli daha da zarar vermeden bırakmak, farkı görünce daha da hoşuna gidecekBuda normal bir diş kliniği yani meşhur hastanelerde filan daha yüksektir kesin.
Umarım başarılı olurum bu sefer ciğerlerde hafif beyazlıklar vardı dr gösterdi kötü boyutta değildi.
Kesinlikle dr da tam bırakma zamanı dedi,diş fena ya gelde yaptır bakalım .En güzeli daha da zarar vermeden bırakmak, farkı görünce daha da hoşuna gidecekDişle ilgili her şey çok pahalı
Keyfini alınca canın da hiç cekmezKesinlikle dr da tam bırakma zamanı dedi,diş fena ya gelde yaptır bakalım .
Bantı yapıştırdım tm oturmadı kayıyor,implant feci zaten 1000 dolar fiatı.Keyfini alınca canın da hiç cekmezHele implant
Neden kayıyor ki,ben hiç kullanmadımBantı yapıştırdım tm oturmadı kayıyor,implant feci zaten 1000 dolar fiatı.
Değişmiş eskşden yara bandı gibiydi,şimdi şeffaf yapılmış şimdi daha iyi gibi.Neden kayıyor ki,ben hiç kullanmadımEvet,fena fiyatlar
İşe yarasın daDeğişmiş eskşden yara bandı gibiydi,şimdi şeffaf yapılmış şimdi daha iyi gibi.