çay ile dantel boyamayı hiç duydunuz mu :)

coyness

depresif kişilik
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
938
2
296
37
İzmir
herkese mrb
beyaz dantelden yataak örtüm var, ama ben bunun rengini krem-bej yapmak istiyorum
annem eskiden beyaz dantelleri çay ile kreme döndürüldüğünü söylemişti
bu bana cok garip geldi :icecream:
bunu hiç duydunuz mu veya uygulayan var mı?
bilgilendirirseniz sevinirimbenneyaptımki

çay ile iç çamaşırımı boyamıştım daha önce :kedi: ten rengi olması gerekiyordu ve yenisini alacak zamanım yoktu. çok da güzel oldu.

yalnız krem ayrı bej ayrı. edindiğim deneyime göre çayla boyarsan bej rengi oluyor krem değil. ama dantel o kadar emmiyordur belki bilemiyorum.

bence kooooskoca yatak örtünü riske atma lmaz:

hmmmm demek bej oluyor
aslında küvet gibi geniş alanda yapılabilir
risk almayı severım ben:jeyyar: şaka bir yana beyaz olarak kullanmak istemiyorum, emek ama boşa giderse de üzülmem doğrusu:1ninca:

hmmmm demek bej oluyor
aslında küvet gibi geniş alanda yapılabilir
risk almayı severım ben:jeyyar: şaka bir yana beyaz olarak kullanmak istemiyorum, emek ama boşa giderse de üzülmem doğrusu:1ninca:

kaydirigubbakcemile3 yatak odan ne renk, ya da ne renk yaptırmayı planlıyorsun? duruma göre beyazın da çok hoş duracağı yerler var. örneğin mavi falan yaparsan çok hoş durur CADIARZU

yok illaki bej olsun dersen, yap, beğenmezsen alırsın bir oxi action beyaza dönersin kaydirigubbakcemile3

bencedeeeeeekafamçokkarıştı

Kızlar nasıl oluyor ki bu hani bildiğimiz demlenmiş çayı mı döküyoruz suya?j

evet bildiğimiz içtiğimiz demlenmiş çayla boyanıyor. ekstra suya dökülmüyor, çaydanlıktan leğene kaydirigubbakcemile3

annem yapmıştı ama küçük bir parça için.
yatak örtüsünün tümünde aynı rengi ve tonu yakalayamayabilirsiniz. dalgalı olursa da bir işe yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…