Catlatma ignesiyle hamile kalanlar 🖐🏿

Arkadaşlar inşallah bebekleriniz sizinledir iğneden sonra ilişkiyi vs doktor söylüyor ama ne sıklıkla ayarladınız siz bir de iğneden sonra bugün 3.günüm ama sol kasığımdaki ağrı geçmiyor benim normal midir siz neler yaşadınız iğneden sonra

Canim sonuç nedir ?

Kızlar adetime 4 gün var gebelik testim yoktu elimde ovi yaptım akın adet olacak gibi his var içimde ve sancılarımda var adet sancıları bilgisi olan varmı böyle yaşıyan

Kızlar adetime 4 gün var gebelik testim yoktu elimde ovi yaptım akın adet olacak gibi his var içimde ve sancılarımda var adet sancıları bilgisi olan varmı böyle yEki Görüntüle 2725271 aşıyan
ben ovu hiç yapmadım ama gebe kalındığında da ovu koyu çıkıyor öyle okudum diye hatırlıyorum, sen en iyisi yarın bi gebelik testi al yap canım vardır inşallah

Dedim eşime alıcak yarın yapıcam ben şok oldum görünce bunu yada belkide hormonları düzensiz Dr bilemiyorum

Merhaba aranıza yeni katıldım Kasım 12 de Çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorun dedigi zamanlari degerlendirdik. İlk günden beri sol kasığımda,sol karın boşluğumda ara ara da olsa sağ kasığımda batmalar oluyor. Sırtım da ağrıyor ve hatta mide ekşimesi de yaşamaktayım.
Dün test yaptım akşam üzeri saat 18:00 civarında ikinci çizgi hafif filikti ilk başta,10 15 dk kadar bekledim daha belirginleşti. Atmadım testi dolaba koymuştum,akşam aklıma geldi saat 21 gibi baktım ikinci çizgi daha çok belirginlesti. Bunlari yazarken bile ağrılarım var. Acaba ignenin etkisi ile mi ikinci çizgi göründü? Başına böyle birşey gelip de hamile olduğunu öğrenen var mı? Bana da yardımcı olur musunuz lütfen

Sonucunuz nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…