Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de yaşadım kimyasal regliden 3 gün sonra değerim 16 çıktı ama bel ağrım karın ağrım vardı ertesi gün leke geldi herkes yerleşmedir rahat ol dedi bir sonraki gün kan verdim beta 6 çıktı ve kanamam başladı ama dediğim gibi benim değerim regl gecikmesine göre çok düşüktü
Ben de yaşadım kimyasal regliden 3 gün sonra değerim 16 çıktı ama bel ağrım karın ağrım vardı ertesi gün leke geldi herkes yerleşmedir rahat ol dedi bir sonraki gün kan verdim beta 6 çıktı ve kanamam başladı ama dediğim gibi benim değerim regl gecikmesine göre çok düşüktü
Ben öğleden sonra 4 qibi yaptım geçen ay ertesi günü gece 4 te yumurtam çalıyordu ama biz gece 1 de birlikte olduk uyuduk . Sonrasında gün aşırı yaptık beş gün boyunca beş günden sonra da üç dört gün ara verdik
Merhaba. Bana saat vs vermedi mesela 18eylül sabah 08:30 da yaptırdım 19-21-23-25-27 bu günlerde akşam 20:30 da değerlendirdim. Yani ilk 19unda yaptığım benmde 36.saate denk geldi. Ama ondan sonrakileride hep aynı saatte yapmaya dikkat ettim