• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi ve ilişki

Evet öylede işte şimdi burda hep görüyorum kimyasal dış gebelik falan Allah korusun🙏

Evet öylede işte şimdi burda hep görüyorum kimyasal dış gebelik falan Allah korusun🙏
Ben de yaşadım kimyasal regliden 3 gün sonra değerim 16 çıktı ama bel ağrım karın ağrım vardı ertesi gün leke geldi herkes yerleşmedir rahat ol dedi bir sonraki gün kan verdim beta 6 çıktı ve kanamam başladı ama dediğim gibi benim değerim regl gecikmesine göre çok düşüktü

Ben de yaşadım kimyasal regliden 3 gün sonra değerim 16 çıktı ama bel ağrım karın ağrım vardı ertesi gün leke geldi herkes yerleşmedir rahat ol dedi bir sonraki gün kan verdim beta 6 çıktı ve kanamam başladı ama dediğim gibi benim değerim regl gecikmesine göre çok düşüktü
Sanki banada benmki çok düşük gibi geliyor. Normalde bat 6 ekim ben 4 ekimde verdim. Ama işte iğnede bat ı değiştiriyormuş bilemiyorum işte 🫠

Sanki banada benmki çok düşük gibi geliyor. Normalde bat 6 ekim ben 4 ekimde verdim. Ama işte iğnede bat ı değiştiriyormuş bilemiyorum işte 🫠
Hayır canım ya senin gecikmeden öyle çıkmış benim 3.gğn çıktı lütfen içini ferah tut

Merhaba. Bana saat vs vermedi mesela 18eylül sabah 08:30 da yaptırdım
19-21-23-25-27 bu günlerde akşam 20:30 da değerlendirdim. Yani ilk 19unda yaptığım benmde 36.saate denk geldi. Ama ondan sonrakileride hep aynı saatte yapmaya dikkat ettim
Yani mesela 36-48 diyorlarya 36 saat sonrası illa 48 tutturmadınız degilmi sadece aynı saatler yapmaya baktiniz

Back