İnşallah tecrübeli arkadaşlar en doğru sonucu 15.günden sonra alırsınız dedi iğnenin etkisi 14.güne kadar sürebiliyormuş. 15.gün çift çizgi olursa tamamAyy hadi inşallah birbirimize hamilelik haberleri verelim İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tecrübeli arkadaşlar en doğru sonucu 15.günden sonra alırsınız dedi iğnenin etkisi 14.güne kadar sürebiliyormuş. 15.gün çift çizgi olursa tamamAyy hadi inşallah birbirimize hamilelik haberleri verelim İnşallah
aynen bi hafta daha beklim 16 gün olsun da net olsun :) Olsun İnşallahİnşallah tecrübeli arkadaşlar en doğru sonucu 15.günden sonra alırsınız dedi iğnenin etkisi 14.güne kadar sürebiliyormuş. 15.gün çift çizgi olursa tamam
İnşallah kuzum tamam yapıcam 2 gün sonraTest sıkıntın yoksa her gün ya da 2 güne bir yapıp kontrol et canım inşallah olur
Canim sonuç nedir ?Ben de benzer durumdayım hala iğne etkisi olabilir. Test yapmaya devam edin ikinci çizgi giderek koyulaşırsa hamilesiniz demektir inşallah hamilesinizdir inşallah ben de hamileyimdir ben de yarın tekrar test yapıp koyulaşmaya bakacağım ben 2 gün arayla yapmaya karar verdim 10. Ve 13. Gün yapmıştım ikisinde de silik çıktı yarın 15.gün yine test günü
Kızlar adetime 4 gün var gebelik testim yoktu elimde ovi yaptım akın adet olacak gibi his var içimde ve sancılarımda var adet sancıları bilgisi olan varmı böyle y2 gebeliğimdede klomenle hamile kaldım, 1.de iğne olmadım, 2.de çatlatma iğnesi oldum. Acayip şişkinlik yaptı ama gebelik belirtisi değil iğnenin etkisiydi bence o. 12.gün negatif 14. gün pozitifi gördüm. Siizn kaçıncı gününüz bugün?
ben ovu hiç yapmadım ama gebe kalındığında da ovu koyu çıkıyor öyle okudum diye hatırlıyorum, sen en iyisi yarın bi gebelik testi al yap canım vardır inşallahKızlar adetime 4 gün var gebelik testim yoktu elimde ovi yaptım akın adet olacak gibi his var içimde ve sancılarımda var adet sancıları bilgisi olan varmı böyle yEki Görüntüle 2725271 aşıyan
Sonucunuz nedir acabaMerhaba aranıza yeni katıldım Kasım 12 de Çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorun dedigi zamanlari degerlendirdik. İlk günden beri sol kasığımda,sol karın boşluğumda ara ara da olsa sağ kasığımda batmalar oluyor. Sırtım da ağrıyor ve hatta mide ekşimesi de yaşamaktayım.
Dün test yaptım akşam üzeri saat 18:00 civarında ikinci çizgi hafif filikti ilk başta,10 15 dk kadar bekledim daha belirginleşti. Atmadım testi dolaba koymuştum,akşam aklıma geldi saat 21 gibi baktım ikinci çizgi daha çok belirginlesti. Bunlari yazarken bile ağrılarım var. Acaba ignenin etkisi ile mi ikinci çizgi göründü? Başına böyle birşey gelip de hamile olduğunu öğrenen var mı? Bana da yardımcı olur musunuz lütfen
Bende komen ve catlatma iğnesi yaptırdım bugünle 15 gün test negatif veya pozitif çıkar mı bolu olur mu acabaigneyi yaptigim gunle beraber 6 gunum 3 gun ikiski onerdi diger gunler gun asiri dedi tabi ben sabredemiorm korkuyorumda olmadi die
biraz daha bekleyin sonra hayal kirikligi oluyor bendeki gibiBende komen ve catlatma iğnesi yaptırdım bugünle 15 gün test negatif veya pozitif çıkar mı bolu olur mu acaba
Malesef olmadı. Tam regl günümde regl oldum. Can sağlığı olsun diyorum :)Sonucunuz nedir acaba