Hadi inşallah güzel haber verelim bari birimizden biriOff ben 1 haftadır regl sancısı çekiyorum daha iğnenin 10. Günü ama 2 gündür aralıklı şekillerde kıvrandırıryor regl sancısı göğüs hassasiyetide var iğnenin ilk gününden beri
Sende yaz mutlakaHadi inşallah güzel haber verelim bari birimizden birimutlaka yaz olur mu, habersiz bırakma
Merk ettim sonucunuz ne oldu ?Hadi inşallah güzel haber verelim bari birimizden birimutlaka yaz olur mu, habersiz bırakma
Bugün 11. Günüm sabah ilk idrarla yaptığım erken gebelik testi tek çizgi çıktı. Negatif benim bu ay tutmadı maalesef.Merk ettim sonucunuz ne oldu ?
Bence olmadı deme 12.günden sonra cok gördüm pozitif diyeniBugün 11. Günüm sabah ilk idrarla yaptığım erken gebelik testi tek çizgi çıktı. Negatif benim bu ay tutmadı maalesef.
Bence olmadı deme 12.günden sonra cok gördüm pozitif diyeni
Bence bekle Allahtan ümit kesilmez sonra yaparsın yine detoksunuYarın detox a başlayacağım nasipse. Şimdi sen böyle diyince beklesem mi 2 gün daha dedim bı
Tamam canım, bu kadar gün bekledim doğru diyorsun. 2 gün daha beklerim artıkBence bekle Allahtan ümit kesilmez sonra yaparsın yine detoksunu
Bana haber ver olur mu merk ederimTamam canım, bu kadar gün bekledim doğru diyorsun. 2 gün daha beklerim artıkEn azından kafam rahat olur.
Regl oldum, bitti bile . Bu ay da olması nasip. Şimdi ara vereceğim gitmeyeceğim bir kaç ay. İlaçlardan çok kilo aldım. En azından bu süreçte bı 10 kilo versem kâr. Dilerim Rabbim isteyen herkese içinde bana da bir gün nasip eder.Canımmm sonuç ne umarım hamişsindir
Yaaa nasip kuzucum benimRegl oldum, bitti bile . Bu ay da olması nasip. Şimdi ara vereceğim gitmeyeceğim bir kaç ay. İlaçlardan çok kilo aldım. En azından bu süreçte bı 10 kilo versem kâr. Dilerim Rabbim isteyen herkese içinde bana da bir gün nasip eder.
3 senedir tedavi görüyorum. 3 defa bebeğimi kaybettim. Klomen + Ovitrelle tedavisi. Yumurta takibi ve çatlatma. Son 3 senede 10-12 kilo aldım.Yaaa nasip kuzucum benimhangi ilaçları kullandın peki? 10 kilo mu aldırdı ilaçlar sana
Merhaba. Regl oldum bitti bile. Ara vereceğim bir süre. Bu süre zarfında kilo vermeye çalışacağım. Aşılama hiç yapılmadı, gerek duyulmadı. Boşuna para dökmüş olursun dedi hangi doktor a gittiysem. Kendiliğinden oluyor zaten fakat kan pıhtılaşması var ve iğnelerle gebelik olsa da devam edebileceği söylendi. Yaş 30. Bütün tahlil tetkik hepsi yapıldı, genetik test de dahil, eşim de de bende de herhangi bir sorun yok. Şuan tek sorun kilo gözükmekte. 3 yıldır tedavi görüyorum ve yaklaşık 10-12 kilo aldım.merhaba marım pozitife döner testiniz, kaçıncı aşılama yaşınız kaç amh değerine baktırdınız mı
Merhaba kan pıhtılaşma sorunu güründe paylaşmak istedim benim bir arkadaşımda da aynı sorun var 1 kere düşük 1keredış gebelik geçirdi bu durumu teşhis edilince sık sık hacamat yaptırdı hamile kaldı. 2 tane çocuğu oldu. Ben hacamatla gebe kalabiliyorum yoksa pıhtılaşmadan dolayı olmuyor demişti. Denemenizi tavsiye ederim şifa Allah’tanMerhaba. Regl oldum bitti bile. Ara vereceğim bir süre. Bu süre zarfında kilo vermeye çalışacağım. Aşılama hiç yapılmadı, gerek duyulmadı. Boşuna para dökmüş olursun dedi hangi doktor a gittiysem. Kendiliğinden oluyor zaten fakat kan pıhtılaşması var ve iğnelerle gebelik olsa da devam edebileceği söylendi. Yaş 30. Bütün tahlil tetkik hepsi yapıldı, genetik test de dahil, eşim de de bende de herhangi bir sorun yok. Şuan tek sorun kilo gözükmekte. 3 yıldır tedavi görüyorum ve yaklaşık 10-12 kilo aldım.
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için ama kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum her gün. Hacamat sorun olmaz mı acaba?Merhaba kan pıhtılaşma sorunu güründe paylaşmak istedim benim bir arkadaşımda da aynı sorun var 1 kere düşük 1keredış gebelik geçirdi bu durumu teşhis edilince sık sık hacamat yaptırdı hamile kaldı. 2 tane çocuğu oldu. Ben hacamatla gebe kalabiliyorum yoksa pıhtılaşmadan dolayı olmuyor demişti. Denemenizi tavsiye ederim şifa Allah’tan
Kan sulandırıcıyı bırakmak lazım hacamat öncesinde 24 saat öncesindeÇok teşekkür ederim tavsiyeniz için ama kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum her gün. Hacamat sorun olmaz mı acaba?
İğne etkisi 10.gun gidiyor iğne etkisi olabilir gün gün takip edinMerhabalar,
Çatlatma İğnesinin ( Ovitrelle ) bugün 9. Günü, erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Resmini ekliyorum. Işıktan dolayı pek net çıkmadı ama bakıldığında normalde gözüküyor. Sizce hala iğne etkisi mi ? Yoksa bir ihtimal olabilir mi?Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim