Kuzum iğne etkisi kişiden kişiye değişir ve o test 2 değeri bile silik gösteriyorHiç kimse yok mu bana fikir verebilecek
İçimden bir ses iğne etkisi diyor, yarın sabah 10. Gün ve yine bakacağım. Baktığım da tek çizgi çıkacak yüksek ihtimalle. Bununda farkındayım ama insan işte umutla bekliyor yine deKuzum iğne etkisi kişiden kişiye değişir ve o test 2 değeri bile silik gösteriyor
Kuzum seni çok iyi anlıyorum bu yoldan ben defalarca geçtim gerçi sonuç olumsuz ama inşallah sende öyle değildirİçimden bir ses iğne etkisi diyor, yarın sabah 10. Gün ve yine bakacağım. Baktığım da tek çizgi çıkacak yüksek ihtimalle. Bununda farkındayım ama insan işte umutla bekliyor yine deTeşekkür ederim yorumunuz için.
Hayal kırıklığına uğramaya alıştımBen 13 . Gün pozitif gördüm 16 . Gün adet oldum . Biliyorum cok zor beklemek ama lütfen vekle yarın yapma 14 . Gün yap gercekten cok büyük hayal kırıklığı oluyor
Aynn öyle bende öyleyim her ay daha fazla umutla başlıyorum inşallah bir an önce kavuşuruz mücizemizeHayal kırıklığına uğramaya alıştım3 defa kaybettim, 4. ye yeniden başladım. Ama insan yine de sil baştan başlayınca yine umutla doluyor işte, insanoğlu Çok teşekkür ederim yorumunuz için
3 defa bebeğinimi kaybettinHayal kırıklığına uğramaya alıştım3 defa kaybettim, 4. ye yeniden başladım. Ama insan yine de sil baştan başlayınca yine umutla doluyor işte, insanoğlu Çok teşekkür ederim yorumunuz için
Kuzum iğne etkisi kişiden kişiye değişir ve o test 2 değeri bile silik gösteriyor
Canım selam şimdi bende bi konu açtım 10. Günüm benimde testim aynı böyle ama bence iğne etkisinin son demleri 2 gün sonra tekrar yapalım test takip edelim derimHiç kimse yok mu bana fikir verebilecek
Evet canım3 defa bebeğinimi kaybettin
Allah gönlüne ferahlık versin canm başın sağolsunEvet canım
Canım selam şimdi bende bi konu açtım 10. Günüm benimde testim aynı böyle ama bence iğne etkisinin son demleri 2 gün sonra tekrar yapalım test takip edelim derim
Allah razı olsun teşekkür ederim. Allah yeniden yeşertiyor işte içinde ki çiçeği bir şekilde. Bu günüme hamd olsun, veren de alan da, alacak olan da o. Verirseee baş üstüne. Vermezse de sınav diyip sabretmeye devam edeceğizAllah gönlüne ferahlık versin canm başın sağolsun
Aynen öyle buda bizim sınavımız. Bazen yanlış dua ettiğimi fark ediyorum . En azından bir kez kimyasal gebeliğim filan olsaydı bilseydim hamile kalabiliyorum diye sonra tövbe ediyorum hayırlısını ver diyyorum demekki hayırlı zamanı bekliyorAllah razı olsun teşekkür ederim. Allah yeniden yeşertiyor işte içinde ki çiçeği bir şekilde. Bu günüme hamd olsun, veren de alan da, alacak olan da o. Verirseee baş üstüne. Vermezse de sınav diyip sabretmeye devam edeceğiz
Tabi ki yokTamam anlaştık tekrarlayalım 2 gün sonra. Ama olmazsa da yeniden baslayariz pes etmek yok
Olsun hepimizin sınavı ortak ama sınavı veriş şeklimiz farklı. Sabrediyorsak daha güzeli daha iyisi olacağı için diye düşün canımAynen öyle buda bizim sınavımız. Bazen yanlış dua ettiğimi fark ediyorum . En azından bir kez kimyasal gebeliğim filan olsaydı bilseydim hamile kalabiliyorum diye sonra tövbe ediyorum hayırlısını ver diyyorum demekki hayırlı zamanı bekliyor
Göğüs hassasiyeti var, ki o regl zamanı da oluyor onu saymıyorumTabi ki yokbelirtin varmı
Off ben 1 haftadır regl sancısı çekiyorum daha iğnenin 10. Günü ama 2 gündür aralıklı şekillerde kıvrandırıryor regl sancısı göğüs hassasiyetide var iğnenin ilk gününden beriGöğüs hassasiyeti var, ki o regl zamanı da oluyor onu saymıyorum2 gün öncesine kadar karnımda çok şişlik vardı, kasıklarım da ara ara sancı ama bugün sadece göğüs hassasiyeti var. Kasık ağrısı da çok nadir oluyor.
Her zaman dua ediyorum rabbim karşılıksız bırakmasınOlsun hepimizin sınavı ortak ama sınavı veriş şeklimiz farklı. Sabrediyorsak daha güzeli daha iyisi olacağı için diye düşün canımdua etmeyi ve ısrarla istemeyi bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?