Çatlatma iğnesinin 15.Gunu

Adetle hemen hemen aynı hamilelik etkileri ama bende farklı olarak idrar konusunda değişiklik olmuştu test yapmışsınızdir muhtemelen sonuç ne inşallah hamilesinizdir
yaptım ıkı gun once beta 52.1 cıktı cok sukur yarın tekrar kan ıstedı dr um yukselcek mı dıye bakcak

Belirtiler hala var mı
cok uykum gelmeye basladı esım ısı geregı gece vardıyasına gıdıyor normalde asla tek basıma kalamam uyuyamam evde ama sımdı ev yansa umrumda olmuyor esım gıder gıtmez uyuyakalıyorum ıs yerınde uyuyakaldım ıkı kere kasıklarım hala agrıyor gazımda var bıde ıyı kotu ne kadar koku varsa anında alıyorum

cok uykum gelmeye basladı esım ısı geregı gece vardıyasına gıdıyor normalde asla tek basıma kalamam uyuyamam evde ama sımdı ev yansa umrumda olmuyor esım gıder gıtmez uyuyakalıyorum ıs yerınde uyuyakaldım ıkı kere kasıklarım hala agrıyor gazım

cok uykum gelmeye basladı esım ısı geregı gece vardıyasına gıdıyor normalde asla tek basıma kalamam uyuyamam evde ama sımdı ev yansa umrumda olmuyor esım gıder gıtmez uyuyakalıyorum ıs yerınde uyuyakaldım ıkı kere kasıklarım hala agrıyor gazımda var bıde ıyı kotu ne kadar koku varsa anında alıyorum
Zaten 10 u üstü pozitif önemli olan iki günde iki katına çıkması ben 4 sene tedavi gördüm kimyasal gebelik geçirdim 3 ay ara verelim dediğimiz dönemde hamile olduğumu öğrendim inşallah Allah güzel haberler duymayı nasip etsin

evet canım ıdrar testı dort tane yaptım dordunu de sılık gorunce ıkı gun once kan verdım hamıleymısım 52 cıktı beta daha cok erken yıne kan ıstedıler
Bende bugğn verdim yarın öğrenicem çok sevindim adınıza inşallah bende hayırlı haberler alırım bende 1 tane testim silik çıkmıştı

Zaten 10 u üstü pozitif önemli olan iki günde iki katına çıkması ben 4 sene tedavi gördüm kimyasal gebelik geçirdim 3 ay ara verelim dediğimiz dönemde hamile olduğumu öğrendim inşallah Allah güzel haberler duymayı nasip etsin
YANI DEDIGINIZE GORE 10 UN ALTINDA OLMADIGI ICIN KIMYASAL OLASILIGI DUSUK BI IHTIMAL MI KORKUYORUM CUNKU 52 IYI MI

YANI DEDIGINIZE GORE 10 UN ALTINDA OLMADIGI ICIN KIMYASAL OLASILIGI DUSUK BI IHTIMAL MI KORKUYORUM CUNKU 52 IYI MI
Kimyasal da iki günde iki katına çıkmıyor beta benim kimyasal gebeligimde ogrendigimde iğnenin 14. Günü 12 çıktı

8. Gün test yapıp pozitif gören var mı silikleşmeden mi devam edicek

Kimyasal da iki günde iki katına çıkmıyor beta benim kimyasal gebeligimde ogrendigimde iğnenin 14. Günü 12 çıktı
Anladım. Şuan benim beta iki gün önce 52 çıktı ya yarın kaç çıkması gerekiyor? Bu arada çok geçmiş olsun , 😟

Back
X