Çatlatma iğnesinin 15.Gunu

Ekea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
44
10
3
29
Merhaba kızlar 27 Mart'ta klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldum bugün 15. Gün artık. Dr um olacak inşallah herşey çok yolunda güzel haber alacağım senden dedi yarın test yapacağım bu iğneden sonraki süreçte karın şişkinliği ve sağ kasıkta sürekli batmalar ağrılar yaşadım dün çok akıntım vardı bı umut doğdu içime hiç test alıp bakmadım da iğneyi vücuttan atana kadar ama bugün adet belirtileri yaşadım her adetimden önce muhakkak bir gün felaket basım agirir ve şuan deli gibi başım ağrıyor mide bulantısı olur adetten önce bende o da var gazım olur sürekli şuan o da var adet olmadım birkaç gün var ve bu adet belirtilerini yaşıyorum şuanda goguslerimde şişti inanılmaz moralim bozuldu adet olacagim çok belli merak ediyorum sizde iğneden sonra adet belirtisi yaşayıp hamilelik öğrendiniz mi yoksa bunlar adet olacagim anlamına mı geliyor o kadar moralim bozuldu ki test falan yapasim gelmiyor yarin

Merhaba kızlar 27 Mart'ta klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldum bugün 15. Gün artık. Dr um olacak inşallah herşey çok yolunda güzel haber alacağım senden dedi yarın test yapacağım bu iğneden sonraki süreçte karın şişkinliği ve sağ kasıkta sürekli batmalar ağrılar yaşadım dün çok akıntım vardı bı umut doğdu içime hiç test alıp bakmadım da iğneyi vücuttan atana kadar ama bugün adet belirtileri yaşadım her adetimden önce muhakkak bir gün felaket basım agirir ve şuan deli gibi başım ağrıyor mide bulantısı olur adetten önce bende o da var gazım olur sürekli şuan o da var adet olmadım birkaç gün var ve bu adet belirtilerini yaşıyorum şuanda goguslerimde şişti inanılmaz moralim bozuldu adet olacagim çok belli merak ediyorum sizde iğneden sonra adet belirtisi yaşayıp hamilelik öğrendiniz mi yoksa bunlar adet olacagim anlamına mı geliyor o kadar moralim bozuldu ki test falan yapasim gelmiyor yarin
Çatlama iğnesi falan pek bilgim yok ama gebelik belirtileri adet ile aynı diyolar. O yüzden moralin bozulmasın baş ağrısı gebelik belirtisi olarakta karşımıza çıkıyor çoğu kişide burda... Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım göğüslerim de hassasiyet vardı reglim yaklaşınca adet olacakmisim gibide oldum agrilarimda vardı özellikle sağ kasıkta ağrım vardı hiç olmazdı uyku bastırıyordu günlerce. Herkesin farklı belirtileri de olabiliyor zaten ama senin test yapıp öğrenmen gerekiyor heycanli değil misin er ya da geç bunu ogreniceksin dirençli olmalısın annelik daha başında bizleri zorluyor maalesef ama kendine kötü şeyler dusundurtme.. iyi şeyler düşün iyi olsun.. ✨✨

Çatlama iğnesi falan pek bilgim yok ama gebelik belirtileri adet ile aynı diyolar. O yüzden moralin bozulmasın baş ağrısı gebelik belirtisi olarakta karşımıza çıkıyor çoğu kişide burda... Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım göğüslerim de hassasiyet vardı reglim yaklaşınca adet olacakmisim gibide oldum agrilarimda vardı uyku bastırıyordu günlerce. Herkesin farklı belirtileri de olabiliyor zaten ama senin test yapıp öğrenmen gerekiyor heycanli değil misin er ya da geç bunu ogreniceksin dirençli olmalısın annelik daha başında bizleri zorluyor maalesef ama kendine kötü şeyler dusundurtme.. iyi şeyler düşün iyi olsun.. ✨✨
Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için heyecanlı olmaz miyim hiç iğneyi vuruldugum günden bu yana nasil çarptı kalbim nasıl hele ki Dr um bayramdan sonra güzel haber alacağız inşallah diyip gülmesi hiç gitmiyor gözümün önünden ama bugün iğnenin etkisinin bittiği gün ve ben adet belirtilerimi birebir yaşıyorum şuan basım çatlıyor ama Dr ağrı kesici icmiceksin dedi diye içemiyorum çok sinirlerim bozuk bu ayriyi ölsem tanıtım adetten önceki baş ağrım bu ondan moralim bozuldu

Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için heyecanlı olmaz miyim hiç iğneyi vuruldugum günden bu yana nasil çarptı kalbim nasıl hele ki Dr um bayramdan sonra güzel haber alacağız inşallah diyip gülmesi hiç gitmiyor gözümün önünden ama bugün iğnenin etkisinin bittiği gün ve ben adet belirtilerimi birebir yaşıyorum şuan basım çatlıyor ama Dr ağrı kesici icmiceksin dedi diye içemiyorum çok sinirlerim bozuk bu ayriyi ölsem tanıtım adetten önceki baş ağrım bu ondan moralim bozuldu
Hiç belli olmaz moralini yüksek tut doktorun da dediği gibi burda güzel haberleri yarın vereceksin bize ☺️ ağrı kesici içme tabi istersen bı duş al belki iyi gelir muz baş ağrısını alır derler dene böyle şeyler bakalım rahatlat kendini biraz. Dusunu alıp uyumaya çalışabilirsin stres yaptın kendine belkide

Merhaba son durumunuz nedir aynj gün iğne yapmışız bende göğüs hassasiyeti ara sıra adet olacak gibi kasık ağrısı sızlaması bacaklarımda sızlıyor ben dün evde test yaptjm negatifti ama benim umudum var çünkü daha önce iğnenin 18. Gününde çok silik çizgiyle öğrenmiştim hala umutluyum

Merhaba son durumunuz nedir aynı gün iğne yaptırmışız bendede göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oluyor arada kasıklarım ağrıyınca bacaklarımda sızlıyor ben dün kaset test yapmıştım negatifti ama daha önceki iğnemde 18. Gün test yapmıştım silik çizgi ile öğrenmiştim yine öyle olur diye bekliyorum umudum o yönde inşallah Rabbim bizide sevindirir evladımıza kavuşturur

Merhaba son durumunuz nedir aynj gün iğne yapmışız bende göğüs hassasiyeti ara sıra adet olacak gibi kasık ağrısı sızlaması bacaklarımda sızlıyor ben dün evde test yaptjm negatifti ama benim umudum var çünkü daha önce iğnenin 18. Gününde çok silik çizgiyle öğrenmiştim hala umutluyum
MERHABA BUGUN KASIGIMDA ADET AGRISI VAR HER AN OLCAKMSIM GIBI ISIM GEREGI CIKIP TEST ALAMADIM CIKISTA ALCAM TESTI YAPCAM BAKALIM MIDE SUYUM GELIYOR AGZIMA DA SUREKLI VE BUGUN COK CISE GITTIM SUREKLI GELIYOR

MERHABA BUGUN KASIGIMDA ADET AGRISI VAR HER AN OLCAKMSIM GIBI ISIM GEREGI CIKIP TEST ALAMADIM CIKISTA ALCAM TESTI YAPCAM BAKALIM MIDE SUYUM GELIYOR AGZIMA DA SUREKLI VE BUGUN COK CISE GITTIM SUREKLI GELIYOR
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında bendede adet olacakmış gibi ağrı oluyor bakalım

Back
X