Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinin 11. Günü gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de 9 dan sonra çizgi kaybolurdu.
doktorum 10. günden sonraki çizgileri dikkate alabilirsin demişti. 10 gün içinde rahme yerleşiyor bebek dedi.

o takvime hep.heves ettim kuzum ya gecen ayda koymustum negatif çıkınca kaldirdim bakalim inslalah kanda netlesince kaldirmam
Totem yapıyorsunuz yani.
Benim de totem olsa tam sizin takvim olacak da, ondan merak ettim nası öğrendiniz gebeliğinizi diye. Ovu tarihim 12-13 gün önce de.
Umarım güzel haberler alırız bu ay

Merhaba ben gebeligimi bu sekilde ogrenmistim 12.gun silik sekildeydi ve sizde de gebelik var gibi duruyor birkac gun sonra kan testi verirseniz net sonucu almis olursunuz

Totem yapıyorsunuz yani.
Benim de totem olsa tam sizin takvim olacak da, ondan merak ettim nası öğrendiniz gebeliğinizi diye. Ovu tarihim 12-13 gün önce de.
Umarım güzel haberler alırız bu ay
insalalh canm benim inslalah senin de olur sende ekoyarsin takvimi beni test yapmaya iten şeyler kaşık agrisi özellikle solda ve kaşık batması bel agrisi n var şu anda sol tarafım çok agiriyor

benim de 9 dan sonra çizgi kaybolurdu.
doktorum 10. günden sonraki çizgileri dikkate alabilirsin demişti. 10 gün içinde rahme yerleşiyor bebek dedi.
Evet doğrıymuş hamile kalmışım ama 6. Haftamda düşük yaptım malesef

Canım benim de 13. Günüm iğneden sonra bugün çok karın ağrım var adet mi olacağım acaba bilmiyorum senin sonuç belli oldu mı

Canım benim de 13. Günüm iğneden sonra bugün çok karın ağrım var adet mi olacağım acaba bilmiyorum senin sonuç belli oldu mı
Cnm ben hamileymişim tutmuş yani ama 6 haftalıkken kaybettm bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…