- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
bu yaziyi yazdigin ay mi kaldin gebe ?dün gece 11 de oldu doktor catlamak üzere neredeyse 22mm olmuş dedi vakit kaybetme iğne vurul 3 gün boyunca iliski olsun dedi sonra 1 gün ara ile dedi
benim de 9 dan sonra çizgi kaybolurdu.Merhabalar 3. Çatlatma iğnesi denemem bu ilk ikisinde 8. Günde negatifleri görürdüm. Bu ay 11. Gün test yaptım ve çift çizgi çıktı. Sizce varmı gebelik kasık ağrım ve göğüslerimde sızlama var. Biliyorum normalde 14. Gün net sonuç diyorlar ama benm vucudum geçen aylarda da 8. Günde negatif oluyordu
yok tatlim nerde o geçen aydi çok.umutlanmistim ama olmadi bu ay geldi galiba hicbisey kullanmadimbu yaziyi yazdigin ay mi kaldin gebe ?
Selam bu arada:)
hadi hayirlisi olsunyok tatlim nerde o geçen aydi çok.umutlanmistim ama olmadi bu ay geldi galiba hicbisey kullanmadim
Bugün kaçıncı günün iğneden sonratatlim galiba evet testte bu sekilde cikti ama kan vericem pazartesi günü Eki Görüntüle 2549984
ben yazmayı unuttum kuzum ya bu ay iğne vurulmadim ben bu ay hiç bisey kullanamdimBugün kaçıncı günün iğneden sonra
o takvime hep.heves ettim kuzum ya gecen ayda koymustum negatif çıkınca kaldirdim bakalim inslalah kanda netlesince kaldirmamhadi hayirlisi olsun
gebelik takvimi acmissin ya onu diyorum.
a.s tatlim yok o geçen aydibu yaziyi yazdigin ay mi kaldin gebe ?
Selam bu arada:)
Hıı inşallah darısı bizeben yazmayı unuttum kuzum ya bu ay iğne vurulmadim ben bu ay hiç bisey kullanamdim
Totem yapıyorsunuz yani.o takvime hep.heves ettim kuzum ya gecen ayda koymustum negatif çıkınca kaldirdim bakalim inslalah kanda netlesince kaldirmam
Merhaba ben gebeligimi bu sekilde ogrenmistim 12.gun silik sekildeydi ve sizde de gebelik var gibi duruyorMerhabalar 3. Çatlatma iğnesi denemem bu ilk ikisinde 8. Günde negatifleri görürdüm. Bu ay 11. Gün test yaptım ve çift çizgi çıktı. Sizce varmı gebelik kasık ağrım ve göğüslerimde sızlama var. Biliyorum normalde 14. Gün net sonuç diyorlar ama benm vucudum geçen aylarda da 8. Günde negatif oluyordu
insalalh canm benim inslalah senin de olur sende ekoyarsin takvimi beni test yapmaya iten şeyler kaşık agrisi özellikle solda ve kaşık batması bel agrisi n var şu anda sol tarafım çok agiriyorTotem yapıyorsunuz yani.
Benim de totem olsa tam sizin takvim olacak da, ondan merak ettim nası öğrendiniz gebeliğinizi diye. Ovu tarihim 12-13 gün önce de.
Umarım güzel haberler alırız bu ay
Evet doğrıymuş hamile kalmışım ama 6. Haftamda düşük yaptım malesefbenim de 9 dan sonra çizgi kaybolurdu.
doktorum 10. günden sonraki çizgileri dikkate alabilirsin demişti. 10 gün içinde rahme yerleşiyor bebek dedi.
Evet doğrıymuş hamile kalmışım ama 6. Haftamda düşük yaptım malesef
benim 13. gün ama çatlatma iğnesi olmadım kan verdim sonuç bekliyorumKizlaaarr 14.gundeyim siz de durumlar Nasıl??
benim 13. gün ama çatlatma iğnesi olmadım kan verdim sonuç bekliyorum
Canım benim de 13. Günüm iğneden sonra bugün çok karın ağrım var adet mi olacağım acaba bilmiyorum senin sonuç belli oldu mıMerhabalar 3. Çatlatma iğnesi denemem bu ilk ikisinde 8. Günde negatifleri görürdüm. Bu ay 11. Gün test yaptım ve çift çizgi çıktı. Sizce varmı gebelik kasık ağrım ve göğüslerimde sızlama var. Biliyorum normalde 14. Gün net sonuç diyorlar ama benm vucudum geçen aylarda da 8. Günde negatif oluyordu
Canım benimde 12. Günüm ama çok karın ağrım varMerhaba ben gebeligimi bu sekilde ogrenmistim 12.gun silik sekildeydi ve sizde de gebelik var gibi duruyorbirkac gun sonra kan testi verirseniz net sonucu almis olursunuz
Cnm ben hamileymişim tutmuş yani ama 6 haftalıkken kaybettm bebeğimiCanım benim de 13. Günüm iğneden sonra bugün çok karın ağrım var adet mi olacağım acaba bilmiyorum senin sonuç belli oldu mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?