bu geceyi es geceyim ozamanDün 11 se ilk ilişkin bu gece 11 olmalıydı. Olmasıysa ilişki iğneden sonra bu gece 11 de 36 saat oluyor. Sperm yumurta öldürmüyor. İlişki 36 saatten önce olunca içinde spermler kalıyor ya sonra 36 saat tekrar ilişki olunca içindeki eski spermler yeni gelen spermler öldürüyor doğal olarak döllenme olamıyor yumurtada zaten çatladığında döllenme olmazsa adetle atılacak
Ne zaman ilişki oldu senin ? Yinede doktoruna danış allahın bileceği iş bu. Ben kendim bunları yaşadım bana doktor böyle dedi. O kadar tedavi olmuşsun artık değerlendir sürekli yapcak bişey yok bence olan olmuşbu geceyi es geceyim ozaman
dün gece 11 de oldu doktor catlamak üzere neredeyse 22mm olmuş dedi vakit kaybetme iğne vurul 3 gün boyunca iliski olsun dedi sonra 1 gün ara ile dediNe zaman ilişki oldu senin ? Yinede doktoruna danış allahın bileceği iş bu. Ben kendim bunları yaşadım bana doktor böyle dedi. O kadar tedavi olmuşsun artık değerlendir sürekli yapcak bişey yok bence olan olmuş
36 saat sonra oluyor canım iğneyi hatta ona göre vurulmadın mı sen mesela 3 kere vuruldum üçündede doktorum dediki öyle bir saat seç ki iğne için 36 saat sonrası ilişki olabilecek gibi olsun dedi bende gündüz 12 de vuruldum ertesi gün gece 12 de 36 saat dolmuş oldu ilişki oldu. Ama dediğim gibi 36 saatten önce ilişki olduğunda tutmadı ve doktorumda baya kızdı boşa gitti 7 yumurtam düşün hepsini öldürnüş spermlern
Yaaa cok sevindimmm. Dedim ama sanaaHamileymişim kızlar 3-4 haftalık
Değerim 37 kimyasal mı?Yaaa cok sevindimmm. Dedim ama sanaa
Degil canim sanmam cunku daha cok yeni.. Degerin gun ve gun yukselecek, saglikli bir bebegin olacakDeğerim 37 kimyasal mı?
İnşallah bir kadın moralimi bozdu çokDegil canim sanmam cunku daha cok yeni.. Degerin gun ve gun yukselecek, saglikli bir bebegin olacak
Kadin kadina omuz olacagina kostek oluyor ya sinir oluyorum... Sen bakma canim herkesin dedigine, kendine bak ve bebegini dinle.. Cok yormak kendini bu aylar hassas zamanlar. .İnşallah bir kadın moralimi bozdu çok
Allah saglikla bebegnizi kucagniza almayi nasip etsin .Bende 7 gun oldu ignemi olali .Acicasi artik negqtif gormeye cok tahammulm yok .Ama meraktan catlicam boyle umut edip husrana ugrqmkta cok zor.Ama umudumu hic kaybetmedim.Cnku esime dr senin cocugun olmaz demisti .Cok sukur iyilesti esim.Dr bana Ekim 1 2 givi test yaparaz dedi adet olmazsan cok gec degil miDün 11 se ilk ilişkin bu gece 11 olmalıydı. Olmasıysa ilişki iğneden sonra bu gece 11 de 36 saat oluyor. Sperm yumurta öldürmüyor. İlişki 36 saatten önce olunca içinde spermler kalıyor ya sonra 36 saat tekrar ilişki olunca içindeki eski spermler yeni gelen spermler öldürüyor doğal olarak döllenme olamıyor yumurtada zaten çatladığında döllenme olmazsa adetle atılacak
aşırı geç hemde 12. gün test yapabilirsiniz 5 gün sonra hayırlısı olsun hakkınızdaAllah saglikla bebegnizi kucagniza almayi nasip etsin .Bende 7 gun oldu ignemi olali .Acicasi artik negqtif gormeye cok tahammulm yok .Ama meraktan catlicam boyle umut edip husrana ugrqmkta cok zor.Ama umudumu hic kaybetmedim.Cnku esime dr senin cocugun olmaz demisti .Cok sukur iyilesti esim.Dr bana Ekim 1 2 givi test yaparaz dedi adet olmazsan cok gec degil mi
Geç canımm ben iğnenin 13 günü kanda öğrendin
Idrarda cikar mi acaba 13.gun ben 16.gun yapmayi planliyorum tabi adet olmazsam .3 yildir hep bi husranGeç canımm ben iğnenin 13 günü kanda öğrendin
Hmm ignenin etkisi kacbgun suruyor bilgnz var mi 10.gun 14 gun diye okuudm burqda hepaşırı geç hemde 12. gün test yapabilirsiniz 5 gün sonra hayırlısı olsun hakkınızda
kişiye göre değişiyor canım bende 9. gün negatif çıkmaya başlıyordu mesela en geç 14. gün tamamen bitmiş oluyor iğnenin etkisi çünkü doktorlar 14. güne test günü veriyor ama çoğu kişide genelde 10-12. günlerde biterHmm ignenin etkisi kacbgun suruyor bilgnz var mi 10.gun 14 gun diye okuudm burqda hep
tatlim galiba evet testte bu sekilde cikti ama kan vericem pazartesi günüCnm hamile misn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?