• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinin 11. Günü gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum inan yükselmez ben 4 kere kullandım bu iğneyi 3. De hamile kaldım. 7 haftada da kaybettim bebeğimi. Şuanda da yine aynı iğneyi kullandık ama bu sefer aşılama yaptırdık benmde 8. Günüm 15. Gün olmadan bakamayacağım kendimi tutuyorum hanile kaldığımda 10. Gün idrarda silik çizgi çıktı. 11 de daha koyuldu 12 de tam iki çizgiydş 13 de kanda 37 çıktı 15. Gün 76. Yarın test yaptır dahada düştüğünü görceksin
Ne diyim diyecek bişey kalmadı 😭😭😭😭

14-17 günde adet olursun muhtemelen üzülme vakti daha gelmemiştir
Bilmiyorum inşallah hamile kalırım Hakkı'mızı helal edin burda kaç kişiye yazdım rahatsız ettim bana yardımcılıksak derdimi anlatacak kimse Yok

Bilmiyorum inşallah hamile kalırım Hakkı'mızı helal edin burda kaç kişiye yazdım rahatsız ettim bana yardımcılıksak derdimi anlatacak kimse Yok
Helal olsun biz anlarız birbirimizin derdinden en yakın zamanda inşallah allah kucağına evladını almanı nasip etsn

Helal olsun biz anlarız birbirimizin derdinden en yakın zamanda inşallah allah kucağına evladını almanı nasip etsn
Merhaba canım bende bugün iğnenin 12. Günündeyim test yapmaya korktum sen aşılama olmuşsun tutmuştur inşallah ne durumdasın

Back
X