Merhabalar 3. Çatlatma iğnesi denemem bu ilk ikisinde 8. Günde negatifleri görürdüm. Bu ay 11. Gün test yaptım ve çift çizgi çıktı. Sizce varmı gebelik kasık ağrım ve göğüslerimde sızlama var. Biliyorum normalde 14. Gün net sonuç diyorlar ama benm vucudum geçen aylarda da 8. Günde negatif oluyordu
Ay inşallah yaaa iğnenin 11. Günü etkisi gitmiş olması lazmCanim bence bal gibi var
Normalde 8. Gün hiç çıkmazdı ondan kafam karıştı. Doktorumda hep 12. Gün yap derdiCanım bu testlere göre var ama 11. gün bu kadar net çıkar mı bilemedim. İlaç etkisinden böyle olabilme ihtimali olabilir mi? Bu kadar erken test yapıp ikilemde kalmasaydın keşke. İnşallah doğru çıkar sonucun.
Normalde 8. Gün hiç çıkmazdı ondan kafam karıştı. Doktorumda hep 12. Gün yap derdi
İnşallaaahİnsan da içindeki o merak duygusuna yeniliyo işte bazen. Olsun, belki senin test sonucu erken gösteriyodur.
İnşallah yaBence var tabii ki♥
Canım benim 3. Denememdi bu. Bu sefer sadece ek olarak şunu yaptım doktor 36 saat sonra ilişki dedi 36 saat ilişki oldu ve ilişkiden sonra belimden destek yapıp ayaklarımı havaya kaldırıp kendimi salladım. O gece hiç sperm çıkmadı sonraki iki günüde değerlendirdim. Eşinde ayaklarından tutup azcık seni sallayabilir. Bende bunu bu formda duymuştum gülmüştüm ama denize düşen yılana sarılıyor dedim yapym nolcak sanki. Sonraki 3 günüde üst üste oldu bi daha olmadı ilişki hiç
hayirlisi inşallah benimde bugün 2. günüm dün gece basladim ben sansa bırakmak istemedim eşim bir müddet kalkmadi 5 6 dk falan sonra ben kendimi sıktım hiç kalkmadan uyudum olur insalalh siz 36 saatin sonunda birlesme oldu galiba oncesinde olmadiCanım benim 3. Denememdi bu. Bu sefer sadece ek olarak şunu yaptım doktor 36 saat sonra ilişki dedi 36 saat ilişki oldu ve ilişkiden sonra belimden destek yapıp ayaklarımı havaya kaldırıp kendimi salladım. O gece hiç sperm çıkmadı sonraki iki günüde değerlendirdim. Eşinde ayaklarından tutup azcık seni sallayabilir. Bende bunu bu formda duymuştum gülmüştüm ama denize düşen yılana sarılıyor dedim yapym nolcak sanki. Sonraki 3 günüde üst üste oldu bi daha olmadı ilişki hiç
Canım keşke tam 36 saati bekleseydin. Benim işk ay 4 yumurtam vardı tutmadı. İkinci ay 7 yumurtam olfu bende senin gibi önden başladım şansa bırakmamak için. Oda tutmadı doktorumda kızdı. 36 saatten önce ilişki olduğunda tam yumurta çatlama anında da ilişkiye girdiğin için içerde eski spermler olduğundan yenilerinide öldürüyor boşa gidiyormuş. Keşke doktorunu dinleseydin o zaten sana en uygun saati söylüyorhayirlisi inşallah benimde bugün 2. günüm dün gece basladim ben sansa bırakmak istemedim eşim bir müddet kalkmadi 5 6 dk falan sonra ben kendimi sıktım hiç kalkmadan uyudum olur insalalh siz 36 saatin sonunda birlesme oldu galiba oncesinde olmadi
bana catlatmak uzere dedi ondan canim oldu artik neyse bu geceyi es gecelim artikCanım keşke tam 36 saati bekleseydin. Benim işk ay 4 yumurtam vardı tutmadı. İkinci ay 7 yumurtam olfu bende senin gibi önden başladım şansa bırakmamak için. Oda tutmadı doktorumda kızdı. 36 saatten önce ilişki olduğunda tam yumurta çatlama anında da ilişkiye girdiğin için içerde eski spermler olduğundan yenilerinide öldürüyor boşa gidiyormuş. Keşke doktorunu dinleseydin o zaten sana en uygun saati söylüyor
Canım bence var kesinlikle ayaklarını havaya kaldırmak fayda ediyor hatta bize doktor demişti ki poponun altına Yastık koy ayağını 15 dk havaya kaldır demiştiCanım keşke tam 36 saati bekleseydin. Benim işk ay 4 yumurtam vardı tutmadı. İkinci ay 7 yumurtam olfu bende senin gibi önden başladım şansa bırakmamak için. Oda tutmadı doktorumda kızdı. 36 saatten önce ilişki olduğunda tam yumurta çatlama anında da ilişkiye girdiğin için içerde eski spermler olduğundan yenilerinide öldürüyor boşa gidiyormuş. Keşke doktorunu dinleseydin o zaten sana en uygun saati söylüyor
36 saat sonra oluyor canım iğneyi hatta ona göre vurulmadın mı sen mesela 3 kere vuruldum üçündede doktorum dediki öyle bir saat seç ki iğne için 36 saat sonrası ilişki olabilecek gibi olsun dedi bende gündüz 12 de vuruldum ertesi gün gece 12 de 36 saat dolmuş oldu ilişki oldu. Ama dediğim gibi 36 saatten önce ilişki olduğunda tutmadı ve doktorumda baya kızdı boşa gitti 7 yumurtam düşün hepsini öldürnüş spermlern
bende dün 11 bucukta vuruldum igneyi simdi ne yapayim peki endise aldı beni simdi spermin yumurta öldürdüğünü ilk kez duyuyorum36 saat sonra oluyor canım iğneyi hatta ona göre vurulmadın mı sen mesela 3 kere vuruldum üçündede doktorum dediki öyle bir saat seç ki iğne için 36 saat sonrası ilişki olabilecek gibi olsun dedi bende gündüz 12 de vuruldum ertesi gün gece 12 de 36 saat dolmuş oldu ilişki oldu. Ama dediğim gibi 36 saatten önce ilişki olduğunda tutmadı ve doktorumda baya kızdı boşa gitti 7 yumurtam düşün hepsini öldürnüş spermlern
Dün 11 se ilk ilişkin bu gece 11 olmalıydı. Olmasıysa ilişki iğneden sonra bu gece 11 de 36 saat oluyor. Sperm yumurta öldürmüyor. İlişki 36 saatten önce olunca içinde spermler kalıyor ya sonra 36 saat tekrar ilişki olunca içindeki eski spermler yeni gelen spermler öldürüyor doğal olarak döllenme olamıyor yumurtada zaten çatladığında döllenme olmazsa adetle atılacakbende dün 11 bucukta vuruldum igneyi simdi ne yapayim peki endise aldı beni simdi spermin yumurta öldürdüğünü ilk kez duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?