• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinin 11. Günü gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün 11 se ilk ilişkin bu gece 11 olmalıydı. Olmasıysa ilişki iğneden sonra bu gece 11 de 36 saat oluyor. Sperm yumurta öldürmüyor. İlişki 36 saatten önce olunca içinde spermler kalıyor ya sonra 36 saat tekrar ilişki olunca içindeki eski spermler yeni gelen spermler öldürüyor doğal olarak döllenme olamıyor yumurtada zaten çatladığında döllenme olmazsa adetle atılacak
bu geceyi es geceyim ozaman

bu geceyi es geceyim ozaman
Ne zaman ilişki oldu senin ? Yinede doktoruna danış allahın bileceği iş bu. Ben kendim bunları yaşadım bana doktor böyle dedi. O kadar tedavi olmuşsun artık değerlendir sürekli yapcak bişey yok bence olan olmuş

Ne zaman ilişki oldu senin ? Yinede doktoruna danış allahın bileceği iş bu. Ben kendim bunları yaşadım bana doktor böyle dedi. O kadar tedavi olmuşsun artık değerlendir sürekli yapcak bişey yok bence olan olmuş
dün gece 11 de oldu doktor catlamak üzere neredeyse 22mm olmuş dedi vakit kaybetme iğne vurul 3 gün boyunca iliski olsun dedi sonra 1 gün ara ile dedi

Kızlar en kısa zamanda rabbim ikinizide sevindirsin inş Allah bende klomen +Catlatma iğnesi kullandım 4ay sizin gibi neler yapmadımki ama olmadı vakti saati dolmayinca rabbim ol demedikten sonra hepsi bahane oluruna bıraktım diyete başladım 8kilo verdim diyetisyen için tahlil verdim adetimde geçti dedim bide hcg baktırim ana Bi baktım gebelik pozitif rabbim hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı eylesin bol. Bol dua edin dualarım sizinle 🤗🤗

36 saat sonra oluyor canım iğneyi hatta ona göre vurulmadın mı sen mesela 3 kere vuruldum üçündede doktorum dediki öyle bir saat seç ki iğne için 36 saat sonrası ilişki olabilecek gibi olsun dedi bende gündüz 12 de vuruldum ertesi gün gece 12 de 36 saat dolmuş oldu ilişki oldu. Ama dediğim gibi 36 saatten önce ilişki olduğunda tutmadı ve doktorumda baya kızdı boşa gitti 7 yumurtam düşün hepsini öldürnüş spermlern

Boyle birsey yok arkadasim:) sperm spermi oldurur mu hic? Doktorun baska birsey soylemistir sen yanlis anlamissindir. Bazilarina doktor igne gunu bile iliski oneriyor. Orda doktor yumurtanizib buyuklugune gore catlayacagi saati hesapliyor ortalama. 36 saat zaten catlatacagi net saat degildir 10 saat sonrada catlayabilir yumurtaniz nitekim benim 24 saat icinde catlamisti.. bazi doktorlar igneden once bile iliski oneriyor iceride beklesin diye , lutfen arkadaslari yanlis bilgilendirmeyelim... 7 yumurta var diye tutcak kesin diye birsey yok biraz Allah’a kalmis artik. Zaten kesin zaman dogru oldugunda olacak olsa asilamada herkes %100 hamile kalirdi. Sperm kalitesi icin 1 gun ara verebilir ya da ust uste deneyebilirsiniz. Gunde 2 kere iliskiyle sansin yukseldigini oneren doktorlarda var. bence bu kdr saat hesabina gerek yok doktorlarda tahmini saat onerisi de bulunuyorlar zaten♥️

Dün 11 se ilk ilişkin bu gece 11 olmalıydı. Olmasıysa ilişki iğneden sonra bu gece 11 de 36 saat oluyor. Sperm yumurta öldürmüyor. İlişki 36 saatten önce olunca içinde spermler kalıyor ya sonra 36 saat tekrar ilişki olunca içindeki eski spermler yeni gelen spermler öldürüyor doğal olarak döllenme olamıyor yumurtada zaten çatladığında döllenme olmazsa adetle atılacak
Allah saglikla bebegnizi kucagniza almayi nasip etsin .Bende 7 gun oldu ignemi olali .Acicasi artik negqtif gormeye cok tahammulm yok .Ama meraktan catlicam boyle umut edip husrana ugrqmkta cok zor.Ama umudumu hic kaybetmedim.Cnku esime dr senin cocugun olmaz demisti .Cok sukur iyilesti esim.Dr bana Ekim 1 2 givi test yaparaz dedi adet olmazsan cok gec degil mi

Allah saglikla bebegnizi kucagniza almayi nasip etsin .Bende 7 gun oldu ignemi olali .Acicasi artik negqtif gormeye cok tahammulm yok .Ama meraktan catlicam boyle umut edip husrana ugrqmkta cok zor.Ama umudumu hic kaybetmedim.Cnku esime dr senin cocugun olmaz demisti .Cok sukur iyilesti esim.Dr bana Ekim 1 2 givi test yaparaz dedi adet olmazsan cok gec degil mi
aşırı geç hemde 12. gün test yapabilirsiniz 5 gün sonra hayırlısı olsun hakkınızda

Hmm ignenin etkisi kacbgun suruyor bilgnz var mi 10.gun 14 gun diye okuudm burqda hep
kişiye göre değişiyor canım bende 9. gün negatif çıkmaya başlıyordu mesela en geç 14. gün tamamen bitmiş oluyor iğnenin etkisi çünkü doktorlar 14. güne test günü veriyor ama çoğu kişide genelde 10-12. günlerde biter

tatlim galiba evet testte bu sekilde cikti ama kan vericem pazartesi günü
20191030_155239.webp

Back
X