- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.522
- 123
- 44
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Canım benim Allah tekrar nasip etsin inş. Ne tatlı dillisin, Allah kalbindekini ömrüne yazsın inşYa iğneden bir haftaya kadar sol ağrıyordu şimdi ise sağ ağrıyor batma hissi oluyor yabide ben şuan duphastonda kullanıyorum doktorum dedi 18 Kasım'da muayene gittim doktorum yumurtamin oluştuğunu ve 34 mm olduğunu söyledi sol taraf
Sağ taraf ise 20 mm olduğunu söyledi
Ve ne bende ne eşimde sorun yok sadece doğal yolla olmuyor
Ben bir senedir evliyim evliliğimin ikinci ayında hamile kalmıştım benim haberim yoktu sonra o ayda bir doktorun yanına gittim bana hamile olduğumu söyledi ve sonra bana yanlis bir ilaç ve ben bebeğimi kaybettim
İnşallah bu sefer herkes hamiş olur umutluyuz kararlıyız
Amin canım inşallah cümlemizin inşaallahCanım benim Allah tekrar nasip etsin inş. Ne tatlı dillisin, Allah kalbindekini ömrüne yazsın inş
Ben az,önce test yaptım yine negatif.
Bilmukabele canım, duygular karşılıklıAmin canım inşallah cümlemizin inşaallahyaa neyse bişey olmaz canim her negatif sonuç sonra güçlü doğmak gerekir
Senin de sohbetin hoş canım insanın içini ısıtıyor
Bende işte 3 aralığı bekliyorum kan testi yapacam umutla 4bekliyorum ins bu sefer tutmuştur
Bende yarın bir test yapmayı düşünüyorum ya ama yine de kararsız kaldım
Walla bak az önce namaz kıldım yatsı namazını öyle işten öyle kalpten dua ettim ki hem kendime hemde benim gibi olanlararabbim tez zamanda hayırlı zamanda herkese hayırlı ve salih evlatlar nasip eylesin (İ N Ş A A L L A H)...
Amin amin (ecmain) canımBilmukabele canım, duygular karşılıklı
Beklemesi bildiğin gibi çok zor, Rabb'im bu yollarda hiç kimseler bekletmesin ortak duamız bu her anne adayında
İnş testin istediğini gösterir çokça aminnn
okurken denk geldim. dua ettim benim gibi olanlar için demişsin, Allah razı olsun , Allah kabul etsin canımAmin canım inşallah cümlemizin inşaallahyaa neyse bişey olmaz canim her negatif sonuç sonra güçlü doğmak gerekir
Senin de sohbetin hoş canım insanın içini ısıtıyor
Bende işte 3 aralığı bekliyorum kan testi yapacam umutla 4bekliyorum ins bu sefer tutmuştur
Bende yarın bir test yapmayı düşünüyorum ya ama yine de kararsız kaldım
Walla bak az önce namaz kıldım yatsı namazını öyle işten öyle kalpten dua ettim ki hem kendime hemde benim gibi olanlararabbim tez zamanda hayırlı zamanda herkese hayırlı ve salih evlatlar nasip eylesin (İ N Ş A A L L A H)...
Amin canımokurken denk geldim. dua ettim benim gibi olanlar için demişsin, Allah razı olsun , Allah kabul etsin canım
Okumuştum böyle belirtisi olanı evetAmin canımama şuan bende adet sancısı gibi bir sancı geliyor iki dk sürmeden geri gidiyor ağrı böyle olup sonra hamile kalana denk geldiniz mi ?
Ya inşallah bende hamiş olurum ya dualarınızi eksik etmeyin lütfenOkumuştum böyle belirtisi olanı evet
bunu bilmiyorum. en belirgin kesin belirti sistit gibi sık idrara çıkma, onu biliyorumAmin canımama şuan bende adet sancısı gibi bir sancı geliyor iki dk sürmeden geri gidiyor ağrı böyle olup sonra hamile kalana denk geldiniz mi ?
Benim göğüslerim şiş zaten cnm çok ağrıyorlarbunu bilmiyorum. en belirgin kesin belirti sistit gibi sık idrara çıkma, onu biliyorum
Kan sonucunuz çıktı mi acaba?Kızlar bugün 14. Günüm ve sabah kan testi yaptırdım sizler ne diyorsunuz bu duruma?
Sonuc ne Peki evde test yaptinizzmiKızlar bugün 14. Günüm ve sabah kan testi yaptırdım sizler ne diyorsunuz bu duruma?
Yaptim canım sonucum bugün geldi 0.1 di yani gebelik yok ve bugün de adet oldumSonuc ne Peki evde test yaptinizzmi
Yaptim canım sonucum bugün geldi 0.1 di yani gebelik yok ve bugün de adet oldumKan sonucunuz çıktı mi acaba?
Ayy kiyamam Kuzum seni suan cok iyi anliyorum benimkide negatif valla oturdum agliyordum senin bildirime denk dustumYaptim canım sonucum bugün geldi 0.1 di yani gebelik yok ve bugün de adet oldumhayırlısı artıkk rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşaallah benimde (Amin)
Amin, vardır bir hayr diyoruz hep. Strese girmemek gerekYaptim canım sonucum bugün geldi 0.1 di yani gebelik yok ve bugün de adet oldumhayırlısı artıkk rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşaallah benimde (Amin)
Sonucun ne canım?Kızlar bugün 14. Günüm ve sabah kan testi yaptırdım sizler ne diyorsunuz bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?