- 8 Temmuz 2016
- 314
- 196
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Yok canım ben yemeklerden bir saat sonra içtim sadece sabahları normalde iki defa içiliyor sabah akşam ama ben günde bir defa içtim içine balda kattım tadı çokta kötü deil gerçekten ama faydası varBen sabahları aç karnına kullanmıştım bir süre. Bir sıkıntım olmadı, adetim de değişmedi. korkma bence
İnşallah canım ya yarın sonucum belli olacak eğer negatif çıkarsa 1 hafta daha beklicem yine kan testi yapacam eğer adet olmazsamBelirtiler var gibi gösteriyor. Kan sonucunda belli olur. Yazmayı unutmayın haber verin .
Hayırlı haber alın inşallah
Belirtiler var gibi gösteriyor. Kan sonucunda belli olur. Yazmayı unutmayın haber verin .
Peki siz hiç çevrenizde böyle bir şey gördünüz mü ? Yani bilginiz var mı ya ben çok merak ediyorumBelirtiler var gibi gösteriyor. Kan sonucunda belli olur. Yazmayı unutmayın haber verin .
Canım gebelik yok maalesefBelirtiler var gibi gösteriyor. Kan sonucunda belli olur. Yazmayı unutmayın haber verin .
Ağlama lütfen. Biz de zamanında çok ağladık her ay bekledik. Rabbim nasip edecek. Zamanı var illa ki sabret canımCanım gebelik yok maalesefSabahtan beridir ağlıyorum ya ama hala umudum var nedense içimden bir ses üzülme diyor gebelik var diyor ya kafam çok karışık şuan kasık ağrısı baş dönmesi ve mide bulantısı var göğüslerimde ki damarlar daha da bir belirgin olmuş ben geç döllenme olmuştur diye tahmin ediyorum ya inşallah öyledir yoksa çok çok üzülürüm eğer pazartesi gününe kadar adet olmazsam hastaneye gidecem muayeneye
Bende çok ağladım canım bir Allah biliyor bir ben ben şuan da hala adet olmadım bu son iki üç gündür akıntım yoktu ve bugün affedersin bir avuç dolusu beyaz akıntı geldi kremsi şekilde kokusuz su gibi bi an dedim adet oldum ama deildi başım ağrıyor hemde gergin dizlerim ağrıyor uyku halim daha da bir arttı iştahım öyle bir arttı ki anlatamam sana ha bire ağzım dolu olsun istiyorum bugün tam 17 gün oldu gecikmem pzt günü kan testi yapmayı düşünüyorumAğlama lütfen. Biz de zamanında çok ağladık her ay bekledik. Rabbim nasip edecek. Zamanı var illa ki sabret canım
Merhaba inşaallah olumlu sonuç alırsınız ne zamandan beri istiyorsunuzBende çok ağladım canım bir Allah biliyor bir ben ben şuan da hala adet olmadım bu son iki üç gündür akıntım yoktu ve bugün affedersin bir avuç dolusu beyaz akıntı geldi kremsi şekilde kokusuz su gibi bi an dedim adet oldum ama deildi başım ağrıyor hemde gergin dizlerim ağrıyor uyku halim daha da bir arttı iştahım öyle bir arttı ki anlatamam sana ha bire ağzım dolu olsun istiyorum bugün tam 17 gün oldu gecikmem pzt günü kan testi yapmayı düşünüyoruminşallah olumlu sonuç alırım eğer negatif çıkarsa salı yada Çarşamba günü hastaneye gidecm bakalım rabbim herşeyin hayırlısı versin
Canım Kasım 22 de 2. Yılıma girecem Allah'ın izniyle 1 buçuk yıldır düşünüyoruz ve çokta istiyoruz benim yaşım 22 eşimin yaşı da 24 inşallah rabbim bana ve sizlere ve bizim gibi isteyen herkese hayırlı Salih evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba inşaallah olumlu sonuç alırsınız ne zamandan beri istiyorsunuz
Ha bide şunu söylemek istiyorum dün gece mide yanması ve ağrısından ölecektim kızlarCanım Kasım 22 de 2. Yılıma girecem Allah'ın izniyle 1 buçuk yıldır düşünüyoruz ve çokta istiyoruz benim yaşım 22 eşimin yaşı da 24 inşallah rabbim bana ve sizlere ve bizim gibi isteyen herkese hayırlı Salih evlatlar nasip etsin inşallah
Aminn inşaallah canım Allah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun inşaallah bende çok istiyorum henüz nasip olmadı ilk çatlatma iğnesi tutmadı şimdi ikinciyi oldum bekliyorum işte inşaallah bizde eninde sonunda o güzel haberi alırızCanım Kasım 22 de 2. Yılıma girecem Allah'ın izniyle 1 buçuk yıldır düşünüyoruz ve çokta istiyoruz benim yaşım 22 eşimin yaşı da 24 inşallah rabbim bana ve sizlere ve bizim gibi isteyen herkese hayırlı Salih evlatlar nasip etsin inşallah
Doktora git kesinlestir bence canım beklemekte çok yoruyor insanı acabalar... Bende 2 3 gündür ateş basması oluyor özellikle geceleri inşaallah güzel haberler verir bize de umut olursunHa bide şunu söylemek istiyorum dün gece mide yanması ve ağrısından ölecektim kızlarilk defa böyle bişey yaşadım daha önce mide ağrısıni hiç bu kadar çekmemiştim göğüslerim şiş ve damarları çok çok belirgin her akşam yemek yediğim de başıma ağrı giriyor uykum geliyor halsizlik yorgunluk baya var bende bide beyaz akıntım var hemde çok krem gibi bembeyaz geliyor salı günü Dr yanına gidecem sizce geç döllenme olmuş mudur? Yani böyle yaşayan var mı ? Bugün 18 . Gün gecikme
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım benimAminn inşaallah canım Allah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun inşaallah bende çok istiyorum henüz nasip olmadı ilk çatlatma iğnesi tutmadı şimdi ikinciyi oldum bekliyorum işte inşaallah bizde eninde sonunda o güzel haberi alırız
İnşallah canımDoktora git kesinlestir bence canım beklemekte çok yoruyor insanı acabalar... Bende 2 3 gündür ateş basması oluyor özellikle geceleri inşaallah güzel haberler verir bize de umut olursun
Aminn hepimizin çabaları boşa çıkmasın inşaallah bize de nasip olsunRabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım benimsen ne zamandır istiyorsun
Hayırlısı ile bı hamile kalsaydık da belirti aramaktan vazgecseydikİnşallah canımwalla bende dün ve önceki gün ateşim bir indir bir çıktı sonra üşümeye başladım anlamadım ya ama şuan öyle bişey yok geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?