Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar çatlatma iğnesi olmasına rağmen kist oluşanı var mı aranızda??? Doktor bana çatlatma iğnesi olduktan sorna gel de çatlamış mı diye bakalım demedi de...
Kan testi için gitmiştim ama o zaman da bakmadı...
Neyse sizce gidip baktırmalı mıyım yoksa gerek yok mu???a.s.
çatlama olmuş ama canım adetin erken gelmiş gibi en son ayın kaçında adet oldunöyle ama benimki hafta sonuna denk geldiği için bakamamıştı cuma akşamı vurulmuştum iğneyiama sonuçte çatlamasaydı adet olmazdım öyle değilmi?
canım ben 3 ay klomen ve 1 ay gonaphane ıle yumurta tadavisi gördüm ve ücündede catlatma ıgnesıne ragmen kıst yaptı cunku ılaclarla fazla yumurta oluşuyor ve ıgne bazen catalatamıyabılıyor yumurtan catlamasa bıle adet olursun onu anlıyabılmek ıcın catlatma ıgnesınden sonra gebe kalmadıysan adet oldugun zaman 3. gunu doktorun ultrasonla bakması lazım başka türlü anlıyamazsınız eger kist olarak kaldıysa o ay dogum kontrol kullanıyorsun ve bırdahakı adetının 3. gunu tekrar kontrol edılıyor zaten o zaman gitmiş oluyor
canım ben tam bir sene klomen kullandım hiç kist oluşmamıştı 3,5 senedir adetim gelmesin istemiştim şimdide gelsede ilaçları kullansamda tüp bebeği yaptırsam diyom ama adet hala olmadım acaba gebelik var mıdır bugün 11 günüm cesaret edemiyorum teste ama pazartesi yaptıracam inş olumlu olurCADIARZU
canım neden o kadar uzun kullandın normalde 3 defa klomenle denerler olmazsa aşılamaya gecılır sendeki sorun ne canım?
normalde 11. gun adet oluyormuydun ben 13 gun adet oluyordum catlatma ıgnesınden sonra birkac gun daha bekle kan testı yaptır bence inşallah hamişsindir canım valla bende heyecanlandım
canım bu ay ilaç kullanmadım polikistik over sendromlu hastayım iki kere aşılama yapıldı ama olmadı adet olsam tüp bebeği deniyeceğiz ankaraya gittim protokolü aldım ilaçlara başlıyacam adetin 3 günü inş tüp bebeği yaptırmadan hamile kalırım
inşallah canım ya bendede pko var canım bende haftaya aşılamaya başlıycam olmzsa bende tüp bebek yaptırcam hayırlısı oldun herkes ıcın Allah isteyen herkese versin