Çatlatma iğnesinden sonraki günlerde sabah karın ağrısı çeken var mı?

eylulsare

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
132
67
35
Çatlatma iğnesi oldum olalı sabahları karın ağrısı çekiyorum fakat gün içinde olmuyor sizlerde var mı böyle durumlar?

Çatlatma iğnesi oldum olalı sabahları karın ağrısı çekiyorum fakat gün içinde olmuyor sizlerde var mı böyle durumlar?
Benim de öyle oluyordu 3 kere ovitrelle tedavisi gördüm üçünde de karın ağrım oldu tutmadığını ordan anlıyordum tabki herkesin vücudu farklı ben sadece kendi semptomlarımdan bahsediyorum içinizi ferah tutun belkide bebiş sizinledir

Hmmm... Peki sizinde hemen her sabah oldu mu?

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Benim 10.günüm ilk defa yaptırdım, bu şekilde akıntılar bende olmadı, hatta diğer aylarda normalde daha yoğun oluyordu. İnşallah tutmuştur

Sizin süreç nasıl gelişti ben 5 gün klomen kullandım kontrole gidince sonra iğne verdi, sağ tarafta iki tane demişti. Umarım biri tutmuştur

sizin sonuçlar nasıl çıktı? ben muhtemelen adet olucam birkaç güne belirtiler o yönde
Ben regl çok şiddetli geçiriyorum normalde, günlerdir sadece sabah karın ağrım var başka da bir belirti yok malesef. Regl belirtisi olarak da günler öncesinden karın ağrım olmuyor, belki haplar falan etkilemiştir diye düşündüm ama...

benim adetten 3-4 gün önce ağrı ve sancılarım başlar maalesef şuanda da aynı belirtiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…