Çatlatma iğnesinden sonraki günlerde sabah karın ağrısı çeken var mı?

Merhaba ben bugun klomend basladım sürec nasıl işliyor acaba çatlama iğnesi falan dedi onlar ne zaman oluyor ne kdar vuruluyor
Merhaba bende ilk defa bu ay yaptırdım bana 5 günlük vermişti doktor ama kişiden kişiye değişebiliyor. Bitince gel demişti gidince de ultrason ile bakıyor uygun bulursa iğne yazıyor. (1 tane iğne) doktorun dediği saatte vurundum. Ve önerdiği şekilde birliktelik oluyor 3 gün üst üste demişti. İğne yapılan gün önermedi bu arada... Bende bu şekilde oldu.

Merhaba bende ilk defa bu ay yaptırdım bana 5 günlük vermişti doktor ama kişiden kişiye değişebiliyor. Bitince gel demişti gidince de ultrason ile bakıyor uygun bulursa iğne yazıyor. (1 tane iğne) doktorun dediği saatte vurundum. Ve önerdiği şekilde birliktelik oluyor 3 gün üst üste demişti. İğne yapılan gün önermedi bu arada... Bende bu şekilde oldu.
Çok tesekkür ederim dilerim hepimiz gzel haberler alırız

Benim de ağrım var sabahtan beridir var ama benim yumurta geliştirme tedavimde oldu 8 tane menioral 150 kullandım sonra da çatlatma iğnesi kullandım 36. Saatteki ilişki olduktan sonra şiddetli karın ve bel ağırlarım başladı normal mi

Üzücü haber benim için ama umut yine de var 😇
Çatlatma iğnesi oldum olalı sabahları karın ağrısı çekiyorum fakat gün içinde olmuyor sizlerde var mı böyle durumlar?
Benim de ağrım var sabahtan beridir var ama benim yumurta geliştirme tedavimde oldu 8 tane menioral 150 kullandım sonra da çatlatma iğnesi kullandım 36. Saatteki ilişki olduktan sonra şiddetli karın ve bel ağırlarım başladı normal mi bilmiyorum

X