- 18 Mart 2021
- 32
- 54
- 34
bana da adet olursan 2. günü gel adet olmazsan da gel dediBana regl olsan da olmasan da gel demişti doktor. Bakalım ya kendimi tutucam ya da evde test varyapıcam veya direkt kan testi
Merhaba bende ilk defa bu ay yaptırdım bana 5 günlük vermişti doktor ama kişiden kişiye değişebiliyor. Bitince gel demişti gidince de ultrason ile bakıyor uygun bulursa iğne yazıyor. (1 tane iğne) doktorun dediği saatte vurundum. Ve önerdiği şekilde birliktelik oluyor 3 gün üst üste demişti. İğne yapılan gün önermedi bu arada... Bende bu şekilde oldu.Merhaba ben bugun klomend basladım sürec nasıl işliyor acaba çatlama iğnesi falan dedi onlar ne zaman oluyor ne kdar vuruluyor
Her türlü doktor yolları bizi bekler. Sonu iyi olsun, gideriz napalım.bana da adet olursan 2. günü gel adet olmazsan da gel dedibenim beklenen adet ctesi günü bakalım artık hayırlısı
Çok tesekkür ederim dilerim hepimiz gzel haberler alırızMerhaba bende ilk defa bu ay yaptırdım bana 5 günlük vermişti doktor ama kişiden kişiye değişebiliyor. Bitince gel demişti gidince de ultrason ile bakıyor uygun bulursa iğne yazıyor. (1 tane iğne) doktorun dediği saatte vurundum. Ve önerdiği şekilde birliktelik oluyor 3 gün üst üste demişti. İğne yapılan gün önermedi bu arada... Bende bu şekilde oldu.
Umarım öyle olur benim 11.gün oldu mu bilmiyorum, bekliyoruz. Tüm bekleyenlere sabır diliyorum. Zor oluyorÇok tesekkür ederim dilerim hepimiz gzel haberler alırız
Üzücü haber benim için ama umut yine de var
Benim de ağrım var sabahtan beridir var ama benim yumurta geliştirme tedavimde oldu 8 tane menioral 150 kullandım sonra da çatlatma iğnesi kullandım 36. Saatteki ilişki olduktan sonra şiddetli karın ve bel ağırlarım başladı normal mi bilmiyorumÇatlatma iğnesi oldum olalı sabahları karın ağrısı çekiyorum fakat gün içinde olmuyor sizlerde var mı böyle durumlar?