Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BU çatlatma iğnesi nedir bbir arkadaş ayrıntısıyla anlatabilri mi acaba? doktora gidip kafamıza göre yaptırabiliyor muyuz bu iğneyi?
Ben de iğneden sonra hamile kaldım.bizim kızımız olacak.
ilk ilişkin iğneden kaç saat sonra oldu.iğneden önce ilişkin oldumu.bunlar önemliiiiii
Tam hatırlayamıyorum ama öncesinde de ilişki olmuştur. iğneden sonra da en fazla 3-4 saat ilişki olmuştur.
hanımlar ne olur bu sorularımı mazur görün, benim için o kadar yabancı konular ki, herşeyi ayrıntıları ile öğrenmek isityorum.
gerçi ben çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum diye doktora gitsem, burada ilgileneck bir tabe doktor bulamam![]()
şimdi birkaç sorum daha olacak:
1. özel muayehanesi olan doktorlar da yumurta takibi yapıp, çatlatma iğnesi yapabilirler mi, yoksa illa hastane ortamı mı olması gerek?Ki Özel muayehanesi olan doktorlara derdini dha rahat anlatırsın, parayı verdiğimiz için düdüğü çalarız misali
2.Ne olur bu sorumu aptalca bulmayın :26: bu çatlatma iğnesi bildiğimiz penisilin gibi popodan mı vuruluyor
3.Yatağın sağına yatmak ne demek?
Gerçekten bu soruların cevabını bilirsem kafamda oluşan o kocaman boşluk, yavaş yavaş dolmaya başlayack![]()
Catlatma.ignesinden kac saat sonra ilişkiye girmiş ablanız..saat de önemli.Benimde oglum var ve tek savunabilecigim şey adetten hemen sonra ovulasyon takibi yapip yumurtlamaya en yakin zamanda iliski olmasi ogluma bu sekilde gebe kaldim ablam catlama iğnesi yaptirdi çok heveslenmisti erkek olcak diye sonuc kızı oldu tutturamadi belkide yumurtlama zamanini tutturamadi rabbim ol derse olur zaten yontemler bos
Hayırlı olsun bebeğinizin cinsiyeti nedir benim oğlum var kız kardeş istiyorum bugünde ignem var neye dikkat edeyimcanım öncelikle ALLAH gönlündekini sanada tattırsın
yukarıda berraya anlattım
ama tekrar anlatıyım sanada
günde 2 klomen içtim
11 yada 12 . gün yumurtam 19 mm ken çatlatma iğnemi oldum
36 saat bekledim
38. saat ilişki oldu
birde ertesi gece oldu
hiç kalkmadım sabaha kadar yattım
şunu unutmuşum
öncelikle namazzzzzzzzzzzzzzzzzz ve dua okudum
41 yasin adadım
eşime keçiboynuzu kürü yaptım
ben muz ve soda içtim
darısı sana vetüm isteyenlere inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:![]()