bir örnek bulmuş oldun canım bak , alttaki mesaja..sengözlerimebaksanab.çok duydum bu yöntemi forumlardan bol bol okudum ama bi tane de evet benim oğlum çatlatma iğnesinden hemen sonra oldu diyen de çıkmadı
örneği yok yani bu yöntemin.. ama denerim tabi keşke deneseydim demektense.. o zaman bi 4 yıl içinde en kötü ihtimalle ben dener yazarım buraya :)
ayrılmayın hatta kalın lütfen :))
canım iğne tarihini ve ilişki tarihini mümkünse yazabilirmisin?a.s.benim öyleydi...çatlatma iğnesi vuruldum ve erkekti
delikafaduldendelikafaduldenBEKLİYORUMdelikafaduldenkızlar bende çatlatma iğnesi vurdurdum
şu anda iki aylık hamileyim
bende erkek bebek istiyorum
en yakın zamanda haberder ederim
heryere yazıyorum zaten
benim gibi isteyenlere yardımcı olmak içinn
benimki erkek olursa emin olunnnnnnn söylerimmmmmmmmm
bir yerden tanışıyormuyuz?CADIARZUsanki çok tanıdığım birine benziyosunyerimsenibenne dersiniz?
bir yerden tanışıyormuyuz?CADIARZUsanki çok tanıdığım birine benziyosunyerimseniben
Tüp bebek ve aşılama tedavilerinde de çatlatma iğnesi yapılıyor..O zaman tüm bebekler erkek olurdu kaydirigubbakcemile3
Geçen sene bir kız bir erkek bebeğe hamileydim..Bir sürü de kız bebeğe hamile arkadaşım var...
kız spermler uzun süre yaşayabiliyorlar bu sebeple çatlatma iğnesinden evvel ilişki yok. tam çatlamadan sonra 12 saat sonra hatta tek ilişki sağa yatma bi süre yatarak bekleme falan :)
bunlarda önemli yoksa dediğin gibi çatlatma iğnesi tek başına erkek bebeğe sepep olsaydıı ohooooo
acaba bu sitede her topikte her konu başlığı altında ne konusuyor olurdum?
zira nette ve genelde evde tüm vaktimi bu işe vakfettim:)
Allah affetsin :)
canım başka bir sitedeki bir arkadaşıma benzettim senide....ama onun adı duygu değildi...herneyse yeni bir arkadaş daha bulmuş oldum..vereliniortakbenim adım duygu. senin adın ne tanışmıyorsak da tanışmış olduk :))
canım iğne saati ve ilişki saati önemli ....mümkünse iğne ve ilişki saatinide yazabilirmisin?:asigim:Tüp bebek ve aşılama tedavilerinde de çatlatma iğnesi yapılıyor..O zaman tüm bebekler erkek olurdu kaydirigubbakcemile3
Geçen sene bir kız bir erkek bebeğe hamileydim..Bir sürü de kız bebeğe hamile arkadaşım var...
canım iğne saati ve ilişki saati önemli ....mümkünse iğne ve ilişki saatinide yazabilirmisin?:asigim:
aşılamamı oldu?daha net bilgi verseniz bende soruyu sormazdım...İlişki saati mi ? Embriyoloğa sormam lazım ne zaman döllediniz eşimin spermlerle benim yumurtaları diye..Ama muhtemelen hatırlamayacak ve yüzüme tuhaf tuhaf bakıp kaçık olduğumu düşünecektir..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?